fredag 27. mai 2016

Bohus stoler

Når du velger stol kan du godt være litt egoistisk. Hos Bohus har vi stoler i forskjellige. Du kan enkelt velge mellom type stoler, ved å klikke på «velg type» i menyen. For at du skal finne de spisestuestolene som vil passe inn i din spisestue, tilbyr vi et bredt utvalg spisestoler, spisesofaer og barstoler.


Det er viktig at spisestoler ikke bare er komfortable, de skal også være fine å se på og passe overens med stilen i rommet.

Blant vårt utvalg kan du velge mellom ulike typer design, farger, materialer og størrelser, slik at du finner den spisestolen som vil passe ditt hjem perfekt. Velg en spisestol nedenfor og les. Stol på oss når det gjelder lenestoler!


En myk og deilig lenestol er alfa og omega for livskvaliteten. Her skal du kose deg, hvile mellom pliktene, sitte med bena. Det er viktig å kunne sette seg ned og slappe av, sette livet på pause og få en følelse av at lenestolen din omfavner deg.


Spisestoler er rett og slett blitt trendy, og i Bohus ser vi at dette bare fortsetter neste år. Ifølge Lars Binde, kategorisjef for spiseplassen i Bohus, vil nemlig det å legge litt ekstra krutt på stolene i.

BLI MEDLEM I DAG! KJØP OG HENT - KASSE. Ordrebekreftelse. Meld deg inn i Bo: klubben og motta gode tilbu inspirasjon og andre medlemsfordeler. Registrer deg på bohus. PRINCE Recliner. Len deg bakover, hvil beina og nyt egentiden i en behagelig recliner. Med reclinerens sving- og gyngefunksjon får både ryggen og beina optimal komfort og støtte. Da kan det være lurt å blande polstrede spisestoler med modeller uten trekk. Om du vil, kan du selvsagt la hver stol rundt spisebordet være helt.


Hvis ikke risikerer du at det ser ut som om dere skal leke stolleken! På bildet øverst i saken vises spisestolen. Våre utestoler sørger for en god og behagelig sitteopplevelse utendørs.


Vi har et stort utvalg av utestoler til ulikt bruk. Lette varianter som lar seg stable for å. HAUK finnes også som stol og pall. Velg ben i stå eller tre i ulike.

Den stilige sofaen leveres i flere faste oppsett i ulike størrelser, som seter, seter, seter XL og hjørnesofa. HAUK serien er lett og luftig med et nordisk uttrykk. Velur setetrekk, skum i puter, metall understell.


Montering: DELVIS MONTERT. UNO står fint alene, men også som gruppe på eller stoler. UNO serien leveres som stol med høy eller lav rygg, og med pall.


Med over 3tekstilvalg og fargevalg på treverk tilpasses UNO enkelt til både eksisterende og ny sofa. Leveres med års garanti på.


RONDA lounche stol i tekstil Adore 1copper og kryss ben i svart metal. Se alle ukeskupp &gt. SMOKEY Spisestol. Ella serien består av spisestol, armstol og barstol.


Den er ferdigmontert og har fjæring i setet for. Det er et stort utvalg av forskjellige stoffer i mange farger. Noen modeller er lagerført, men velger du din helt.


I tillegg kan du velge mellom benfarger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.