fredag 20. mai 2016

Interiørtips bad

Vi viser deg hvordan du kan gjøre badet nytt og friskt med naturmaterialet bambus og trendfargen rosa. Nyt våre peneste bilder av vakre og fine baderom i ulike stiler, og la det inspirere – uansett om du skal innrede et lite eller et stort bad. Velkommen til INR – Iconic. Utforsk denne tavlen til Mette på Pinterest: «Bad».


Se flere ideer om baderomsinteriør, interiør bad, interiør.

Les videre og finn ut hvordan du. Effektive og budsjettvennlige møbler som egner seg for små bad. Planer om å pusse opp eller gi badet et lite løft? Her er en liten huskeliste.


Bo Bedre gir deg de siste trendene, de hotteste shoppingtipsene, de beste stylingideene og ikke minst de mest inspirerende hjemmene. Vi i Villas handyman Rune og kona har pusset opp badet hjemme med mikrosement.


Se hvordan prosessen har vært og hvorfor de valgte akkurat mikrosement.

Badet skal passe til ulike faser av livet – og til forskjellige familiemedlemmer. Velg farger og materialer som er holdbare og tidløse. Det er selvsagt. Hva MÅ du ha i din bolig?


Jeg skal pusse opp mitt nye hus og er på jakt etter tips i alle rom. Vi gir deg til hvordan du kan utnytte plassen med små bad. Få et bad som oppfyller alle drømmene dine. Hos Kvik finner.


Er det mulig å få pusset opp badet skikkelig for under 100. Vi tipser deg til smarte valg, slik at du får. Få bedre plass på badet. Smarte interiørtips.


VI INNREDER GODE HJEM OG STYLER FØR SALG. Et godt bad forlenger livet? Slik kan foreldrene.

Kan jeg pusse opp badet uten å bytte membran? Ved å bruke en IPlampe på badet sikrer du deg mot eventuelle fuktproblemer hvis baderommet ikke er for. Trenger inspirasjon til innredning av det?


Få drømmekjøkkenet med nytt interiør og moderne el-materiell. Les artikkelen Les artikkelen. Vi har fått tips fra en av Oslos. På dette badet var innredningen.


Hus blir til hjem med riktig maling og personlig innredning. Interiør Utendørs. Når man skal innrede en hytte, må man ikke glemme hyttebadet.


Skjem bort deg selv og gjestene med hotellfølelse på badet. Vaskerom på badet. Huset i Werbenach er et prosjekt for et ungt par i det nybygde huset i Polen.


Prosjektet inneholder en romslig stue med spiseplass og et kjøkken, et bad i. Velg baderom design og flis i var gratis katalog. Om du skal innrede et lite bad, burde du begynne å tenke på hva du trenger å oppbevare på rommet.


Når du har begrenset med plass, må du. På hytta vil vi ha mer naturlige farger og materialer. Men noe av det det fine på en hytte, er at badet. Opptatt av trender?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.