mandag 30. mai 2016

Skreddersydd definisjon

Definisjon av skreddersydd i Online Dictionary. Betydningen av skreddersydd. Norsk oversettelse av skreddersydd. Oversettelser av skreddersydd.


Begrepet " skreddersydde " brukes vanligvis til å beskrive klesplagg som er montert spesifikke for en bestemt person. Det innebærer normalt at en profesjonell. Skreddersydd definisjon. Vi har fire oversettelser av skreddersydd i bokmål-engelsk ordbok med synonymer, definisjoner, eksempler på bruk og uttale.


Skreddersydd definisjon

Rabatt på skreddersydd dress. Som lesere av Enkeltspent sikkert har fått med seg, har jeg fått sydd meg to dresser og en blazer hos Senszio.


Vi må imidlertid slutte med denne hyggelige forsamlingen en stun og delta på Mr Jones i fru Waters leilighet, hvor middagen han hadde skreddersydd nå var. Til nå har store deler av det medisinske fagområdet måttet nøye seg med å fjerne eller lindre symptomene på sykdom. For annen bruk se Bespoke (disambiguation). Ordet skreddersydd () har utviklet seg fra et verb som betyr "å snakke for noe" til sin samtidige bruk som et adjektiv.


Leder - Ny teknologi gjør at vi kan analysere et enormt antall biologiske variabler i enkeltindivider Figur Strategien som Chen og. One drug-fits all»-konseptet, som i dag er fremherskende blant legemidler på markedet, endres nå. Farmasøytisk industri må i økende grad. Nesten alle har vel en eller annen gang drømt om å reise til Afrika.


Skreddersydd definisjon

De store åpne savannene med ville. Finn de beste svarene og synonymer for å fullføre hver type puslespill og få. Temperament som bidrag i en skreddersydd spedbarns- og småbarnspraksis. Anne Mari Torgersen.


Stein Erik Ulvund. Muligheten til å skreddersy trappen nøyaktig til ditt ønske gir deg mer enn en trapp – du får et nytt møbel. Velg tresort mellom blant andre furu, eik. Samtidig som produktene blir mer standardiserte, gjør teknologien (særlig innen IKT) det mulig for markedsførere å levere skreddersydde og.


WordPress sikkerhet med brannmur. Kort fortalt: En web firewall er en brannmur som beskytter en web-server. Se gjerne definisjon hos.


Utvalget har valgt å legge følgende kjennetegn til grunn for sin definisjon av. Lærebøker – både trykte og digitale – er vanligvis skreddersydd i forhold til en bestemt læreplan. Dersom du arbeider med et emne fra læreplanen, skal du.


Finansdepartementet fastsetter den strategiske referanseindeksen med utgangspunkt i ledende. De lærde strides om en definisjon av kunstig intelligens, men for Deloitte er en. Mange virksomheter jobber med å skreddersy og masseprodusere kognitive.


En definisjon på inbound marketing. Du kan bruke filen til å skreddersy Alfresco Digital Workspace på en enkel måte og uten. DefinitionName, Capital Approval Process- definisjon. De biologiske legemidlene er skreddersydd for å binde seg til målmolekyler på celler.


Skreddersydd definisjon

Også skreddersydde møbelskap har en lignende definisjon og er virkelig hva Rebon Cabinet Design handler om. Et skreddersydd skap har muligheten til å. Du får teknisk kompetanse som er skreddersydd i samarbeid med eksperter på et. Honkas tømmerhus og -hytter er topp moderne bygninger basert på erfaring, kunnskap og tradisjon bygget opp gjennom århundreder.


Dersom det ikke følger penger med en ny definisjon, frykter vi at. ALS Norge tilbyr skreddersydde analysepakker for sigevann fra deponi. IKT-verktøy kan brukes i den sammenheng.


Se vårt forslag til definisjon av kompetanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.