onsdag 15. juni 2016

Ålhytta møbler

Tegnet og utviklet for å utnytte plassen optimalt, samtidig som man ivaretar hyttas. Gran Nordic (hardvoksoljet uten pigment). Furu hvitpigmentert lakk. Vi trekker også om møbler som stolseter.


SYSTUGU er en underavdeling av Ålhytta AS og produserer alt av madrasser, seilduksgardiner, puter til stoler, sofa. En bedrift i Jølster i Sogn er underleverandør på alt av tilpassede møbler. Og for at stoffene til møblene skal passe inn, har Ålhytta AS også en.


Ålhytta møbler

Arkitekt for Ålhytta er Kjell Lund og Nils Slaatto, medarbeider Jon Haug. Myk mosegrønn ullstoff, store vindusflater, unike møbler og lysebeiset veggpanel i varm gran er noe av det som preger denne hytten, det gir. Det er "Systugu" som produserer alt av madrasser og puter til Ålhytta. Systugu syr gardiner, tar jobben med å trekke om dine gamle møbler eller friske opp nye.


Ålhytta møbler

Folk elsker også disse ideene. Klassisk kjøkken - Hyttekjøkken og hyttemøbler - Kistefos Møbler. Tømmerhus, House Ideas, Planløsning, Hytte, Tømmerhytter, Husdesign, Designer, Hus.


Gode planløsninger og en fornuftig tilpasning av hytte til tomt krever erfaring. Systugu kan trekke om, polstre eller spesialsy puter m. Stort utvalg av møbelstoffer i høy kvalitet. Hver tomt har sine unike kvaliteter. Sans Design tilbyr alle typer interiørarkitektur og -designtjenester, selger møbler og interiør og tegner.


Ålhytta møbler

Veggfaste møbler til alle hyttene, for da sparer du plass. Han har ei Hedda- hytte i Vats, og han bor i sin Ålhytte i fasjonable Huk aveny på. Med lang erfaring innen møbelproduksjon, skreddersyr vi møbler og interiørprodukter.


Kjøp møbler hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Rask og enkel handel på Ellos. Leveldåsen, Ål, Norway. Finn denne og andre Pins på Møbler av Tone Hammersmark Olsen. Questo Pin è stato scoperto da Hakonanilsen. Scopri (e salva) i tuoi Pin su Pinterest. Guardado por Ålhytta. Hjemmedekorasjon. Mer informasjon. INTERIØRBROSJYRE TVERS IGJENNOM GJENNOMTENKT En Ålhytte er en. Bedrift: Ålhytta AS. Adresse: Ylivegen 16. Besøksadresse: Ylivegen 16. Fylke: Buskerud.


Saved from aalhytta. Parret har indrettet sig lyst og enkelt og med antikke møbler og interiør, der vidner. Anneks: Størrelse kvm. Et annet smart grep er å tenke flerbrukssoner og - møbler.


Foto: FOTO: Ålhytta. FIN UTSIKT: Fra spisestuen i Ålhytta er det flott utsikt, og plassen er utnyttet. Interiørinspirasjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.