torsdag 9. juni 2016

Egg og skinke i muffinsform

Legg en skive spekeskinke i hvert hull. Knekk et egg opp i hver skinke. Pass på at eggeplommen holder seg hel. Bak eggene i ovn på nederste rille ved 2°C i. Sett ovnen på 2°C.


Pisk egg med melk, salt og pepper. Smør en muffinspanne eller –former. Strø over egget, topp med skinke og ost. Stek i ovnen i ca. Slik lager du egg og skinke i muffinsformer. Legg skinke, ost og egg i muffinsformer. Dersom du ikke har muffinsbrett kan du benytte doble muffinsformer. Du mikser sammen ingredienser, har alt i muffinsformer og steiker i. Smør muffinsformen eller små ildfaste former. Kle innsiden av formene med skinke.


Egg og skinke i muffinsform

Hvor mye skinke er avhengig av størrelse på skinkeskivene. Egg og melk piskes lett. Hell røren i muffinsformer og stek dem på 1grader i ca.


Hjemme hos oss er omelett laget i muffinsformer noe av det beste jeg kan lage. I oppskriften hun linket til var det brukt egg og spekeskinke. Jeg fisker frem min silikonform til muffins -kler to av hullene med skinke -har ikke spekeskinke så vanlig.


Grovt brød med ekte kokt skinke og salat. Lett porsjoner. Skinke Purre Tomat Revet ost. Olje til smøring av formene. Her har vi laget det i muffinsformer, sammen med vårløk og litt ost. Visp sammen egg, melk. Kjempegodt å lage til frokost på en rolig. Da blandes egg med banan sammen med gaffel. Oppskriften holder til omeletter i muffinsformer. Ha i ost og skinke. Fyll store muffinsformer eller et muffinsbrett med bakepapir. Har du muffinsform kan du lage disse enkle porsjons-omelettene.


Egg og skinke i muffinsform

Blid og glad s rlands jente, med et brennende engasjement for trening og sunt kosthold. Ta mer enn gjerne kontakt. Disse eggmuffinsene er fylt med grønnsaker og skinke.


Fyll: feks paprika, tomat, skinke, vårløk og gjerne friske urter som timian og eller oregano. Hell eggeblandingen over i muffinsformer. Bland egg, melk og smeltet smør og hell det i melblandingen. Tilsett ost og skinke i strimler.


Egg og skinke i muffinsform

Rør godt til alt er blandet. Forslag til fyll: Kokt skinke. Fordel røren i muffinsformer og sett.


Deretter fordeler du blandingen i store muffinsformer eller i et muffinsbrett som du har smurt med litt olje. Begynn med å legg en skive kokt skinke i hver muffinsform. Slik gjør du: Legg parmaskinken i bunn av en muffinsform og litt opp på kantene.


Grove matmuffins med skinke. Pisk yoghurt, vann, egg og olje lett sammen. Enkel oppskrift på omelettmuffins med skinke - høyt proteininnhold.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.