torsdag 2. juni 2016

Lage understell til spisebord

For å få større spisebord har vi fått ett benkeplatefirma til å lime sammen to 40mm standard benkeplater i oljet eik fra Bauhaus (totalt 125x300). Dette er nesten pinlig enkelt å lage – i tillegg koster det en brøkdel av hva et tilsvarende bord faktisk koster. Totalpris for dette, inkludert.


Bygg et bord av gamle materialer. Du kan lage et understell av f. Puss det gamle understellet med sandpapir og spray det i flere tynne lag i ønsket farge.

Vi gikk for en syrlig gul fra Belton Molotow. Jeg viser deg hvordan du lager et spisebord til terrassen. Dette bordet er kraftig og solid og ikke mist billig å lage.


Jeg anbefaler at bordplaten settes sammen der du har tenkt å ha bordet, så flytt understellet til terrassen. Ett par solide kryssben til bord. Lag bordplate selv og spar tusenvis av kroner. Tykkelse: ca 9×cm.


Farmhouse bord og benker fra Treboden. Abonnere på vår kanal for flere tips og triks.

Dette klassiske og enkle spisebordet av eik limtre har god plass til seks personer. Et spesielt beslag. I episode viser han hvordan du kan lage et spisestuebord av gamle.


Skap ditt helt unike bord ved å selv sette sammen en bordplate og et understell til bord. Se alle bordplater og understell til bord på ikea. Hvis du vil gi deg i kast med å lage møbler selv, er et bord med linoleum et fint sted å begynne.


I dette eksempelet er understellet malt hvitt, mens topplaten er beiset i teak. FLERE LAG GIR MØRKERE BORD : Jo flere strøk, desto kraftigere. Understell : kledningsbord eller glattkant. Mens spisebordet på kjøkkenet har fått nytt understell, sveiset i stål.


Jeg liker å lage plassbygde ting – de lages bare én gang. Vakkert og elegant spisebord bestående av kileavstivet understell i furu og massiv bordplate i "vill eik". Bordet er behandlet med OSMO som er en basert på.


Har du bruk for et stort hagebord allerede neste helg? Her viser vi deg tre modeller du kan lage selv. Det ene kan du ha ferdig allerede i. Det gjorde vi, noe som gir litt ujevnheter og ruskoppsamler på bordplaten.


Kjøp materiellet en uke før du skal bygge det. La det ligge inne i.

Siden du skal lage spisebord selv, så er det vel bare å sette igang? Men hadde vært artig med noe hjemmelaget Smile. Mange typer understell. Vigga spisebord.


Furu bordplate beiset i Drivved og hvitmalt understell. Lages på bestilling i ønsket mål og farge. Alexander er et robust spisebord i heltre eik.


Bordet leveres i svært mange størrelser, slik at du skal kunne finne en skreddersydd variant som passer perfekt for. Kreative evner er gull verdt, men du kommer også langt ved å studere andres gode ideer når du vil lage eget bord.


T3-bordet ble utviklet fordi vi ville lage et klassisk spisebord med svært. Leveres ferdig montert Dette møblet lages på mål, tilpasset dine behov - kontakt oss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.