fredag 22. juli 2016

Baderomsvifte tak

I tak er det normalt å bruke dimensjon 125mm. Dette fordi det krever mer av viften å dra fukten opp av rommet, enn rett ut. På vegg er det normalt 100mm som. Baderomsvifte 125B Standard for vegg og tak.


Beregnet for vegg og. Det satt kunn et luftespjeld i taket før, men der hadde det kommet en del fukt rundt så takplatene måtte skiftes. Men skal nå montere vifte der. Med en baderomsvifte fra f. Ved å installere en baderomsvifte.


Eller en baderomsvifte vifte med funksjoner som fuktstyring, timer og bevegelsessensor. Noen av baderomsviftene kommer utstyrt med hastighetsregulering og. Siden det dusjes mer i dag enn for noen tiår siden, monterer huseieren gjerne en ny vifte i den gamle luftekanalen over tak.


Baderomsvifte tak

Dersom du velger å ventilere baderommet med en baderomsvifte, anbefaler vi at du. Ved montering i tak og lengre kanaler, anbefales en kanalvifte for best.


Installasjoner i tak har ofte lengre kanalstrekk. Raskt, enkelt og billig. Er det én ting man aldri må glemme på badet, er det en velfungerende vifte. En velfungerende baderomsvifte er essensielt for å holde badet.


Baderomsvifte tak

Monter en vifte på badet og få et godt inneklima. Stillegående avtrekksvifte som tåler kontinuerlig drift. For vegg- eller takmontering. Stuss for rørtilkobling (Ø1mm).


Baderomsvifte tak

Styres med strømbryter ( medfølger ikke). Ved installasjoner som krever kanalstrekk lengre enn normal veggtykkelse anbefales min. Fukt føleren starter viften ved innstilt fuktni.


Viften styres av både fuktsensor og timer. Siden det dusjes mye mer i dag enn for et par tiår siden, monterer huseieren gjerne en ny vifte i den gamle luftekanalen over tak. Automatiserte baderomsvifter som gir god ventilasjon og hindrer fuktskader.


Sørg for å kjøpe. God kapasitet i kombinasjon med lavt lydnivå gir god komfort. Diskret design som. Simply Silent er blant markedets mest stillegående avtrekksvifter.


Kommer i elegant design som passer for både vegg og takmontering. De fleste bad har heldigvis en baderomsvifte for å trekke fukt ut av. Dermed øker sjansene for fuktskader i tak og vegger som kan føre til.


Sliter du med å få duggen vekk lenge etter du har dusjet, er det kanskje på tide å sjekke om baderomsviften din er god nok for ditt bad. Legg i huskeliste. Effektiv og installasjonsvennlig vifte.


Konstruert for ventilasjon av våtrum, men kan også brukes i andre typer rom hvor man ønsker. SATEO serien er designet for kunder som vil montere vifta i tak. BADEROMSVIFTE MED FUKTSTYRING, Ø10 AWENTA.


MM IP: XDobbeltisolert. Egnet for kanaldimensjon Ø1og kan monteres på yttervegg eller tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.