mandag 18. juli 2016

Brødboks bodum

Brødboks bodum

Innebygget luftventil. Plastboksen tåler oppvaskmaskin. Lokket kan tas av og brukes som skjærefjøl, fat eller til servering i. Bistro brødboks fra Bodum. Bambuslokket er.


Brødboks bodum

Liten og nett brødboks med brødfjøl som lokk. Sort brødboks fra Bodum. Den stilige brødboksen med lokk av bambus passer perfekt inn i det nordiske kjøkkenet og holder brødet ferskt over lengre tid. En praktisk boks til oppbevaring av ferskt brød.


Skjærebrettet har dype riller til smuler og er laget. Hei, kjøpte en bodum brødboks på tilbud fra dere, en uke etterpå er lokket bøyd slik at den ikke lukkes helt igjen.


Den er kun stått i skapet, og er. Vi har fine brødbokser, glasskrukker og plastbokser – og mye mer! Brødboksens lokk er laget i bambus og kan. Da brødboksen har. BISTRO BRØDBOKS (SVART). Bodum står for visjonær innovasjon. Oppdag (og lagre!) dine egne Pins på Pinterest. Denne Pinnen ble oppdaget av Annike. Leter du etter bodum brødboks ? Finn de beste prisene og det største tilbudet hos Onlinevarer. Sjekk priser på bodum brødboks. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp bodum brødboks billig i nettbutikkene. Finn beste priser på Kjøkkenredskaper Bodum. Spar - - % Nå. Her finner du også et stort sortiment av brødbokser.


Brødboks bodum

En brødboks holder brødet ditt ferskt - og dessuten ser den jo knallfin ut på kjøkkenbenken din! Selve brødboksen er laget i BPA-fri plast, mens lokket er laget i bærekraftig og miljøvennlig bambus. Sist oppdatert : 13.


Tilføj til favoritter. Betalingsmuligheder. Fortrydelsesret. Du har dages fortrydelsesret. Reklamationsret. Vi yder måneders reklamationsret. Du holder ikke bare kjøkkenet ryddigere med en brødboks, brødet holder seg også lenger. Vi har brødboks, brødkurv og brødposer som gjør det enklere å. Låget er lavet af bambus og kan bruges som skære- og serveringsbræt. Eva Solo brødboks finnes i svart og grått.


Har du derimot god utluftning, vil sannsynligvis en brødboks i tre gjøre nytten. Flot og praktisk brødkasse med indbygget luftventil.


Låget er fremstillet i miljøvenligt bambus og kan derfor også bruges som. Mål: 35x20x1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.