tirsdag 30. august 2016

Elektrisk båtvinsj

Vi kan tilby vinsj for båtopptrekk for både store og små båter. En klassiker som vi selger mye av er elektrisk båtvinsj. Dette er en trekkvinsj som leveres standard.


Grunnet Covid vil en nå ikke kunne velg å betale i butikk. All betaling og bestilling må gjøres via nettbutikken. Vi er tilgjengelige via telefon og epost. Shopping cart Legg i handlekurven.


Elektrisk båtvinsj

Nettbutikkhengerdeler. Elektrisk vinsj til båthenger etc. For båthus, verksted etc. Løftekapasitet 4kg med enkel wire 8kg med dobbel wire. Vinsj Tetra 6(220v). Noen har fortalt meg at hjulet er oppfunnet, og at det finnes noe som heter elektrisk vinsj, men her er jeg helt grønn. Hva bør jeg velge? Batteri og elektrisk vinsj er ikke inkludert. Navn, Beskrivelse, Varenummer, Antall. Styres ved hjelp av … 3. Kompakt 12V elektrisk vinsj med stort bruksområde.


Spesielt egnet som ATV vinsj, til ATV-tømmervogn eller som erstatning for manuell vinsj på båthenger av. Frikobling gir mulighet for å trekke wiren ut for hånd. ELEKTRISK VINSJ 12V.


El skødespil Emed manuelle og elektrisk gear fra Andersen. Tromle Ø: mm. Tov indgang: 73. Egnet for trekk (ikke løft). Utstyrt med kulelager på. Spesifikasjoner Øvrig Varemerke: PROBUILDER Fargenavn: Svart,Grå,Gul Material Materialtype: Stål. Sjekk ut produktene nedenfor og. Leverandør: MSW. BÅTSENTER PÅ KARMØY: Smart Marine leverer sportsfiskebåter, arbeidsbåter, aluminiumsbåter, tilhengere og Yamaha og Evinrude båtmotorer. Driftsspenning: volt.


Motoreffekt: ca 7W (KW) Trekkapasitet. Kvalitetsvinsj, utmerket for bruk på båthenger. Slipp den trege manuelle sveiven og la den sterke elektriske motoren gjøre jobben. Her finner du elektrisk vinsj med motor og manuell håndvinsj som du kan bruke i tillegg til vinsjevaier eller vinsjebånd.


Her vil du også finne kraftige blokker og. Med en vinsj kan man hale inn last med stor kraft. YUANSHENG: Kina profesjonelle produsenter og leverandører av ulike elektriske båt vinsj.


Du kan kilde kvalitet elektrisk båt vinsj med konkurransedyktig pris. Fangsten blir nok den sammme med en elektrisk løsning, men det høres jo fint ut å slippe å sveive selv.


Elektrisk båtvinsj

Er dette noe å satse på og ev. ALLMAN industriselskap, som er den beste elektriske vinsjen i Kina, ved å bruke den høye ytelsen. Universal og bærbar elektrisitet og bensindrevne vinsjer for å lette og gjøre arbeidet mer morsomt og tryggere.


Pullzall Universal. EL: eWincher gjør om manuelle vinsjer til elektriske. En elektrisk motor på eller volt drar vinsjtrommelen. Fordel: og 24v er som.


Elektrisk båtvinsj

Har lurt litt på å montere elektrisk winch på båthengeren, men har til nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.