onsdag 10. august 2016

Målebeger

Sammenlign pris på målebeger. Vi hjelper deg å velge litermål, desilitermål - blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Legg i handlekurv. Tydlig gradering i dl. Med et målebeger sørger du for riktig oppmåling av ingredienser når du baker. Alt blir enklere med et skikkelig desilitermål på kjøkkenet. Målebeger i stål med måleanvisning på innsiden og utsiden. Kraftig håndtak og helletut som er praktisk for væske som trenger jevn innrøring.


Målebeger

Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Gjennomsiktig måleshaker med tett lokk og tydelig dl-måleskala. Begeret er uten BPA og tåler maskinoppvask i den øverste kurven. Her har vi samlet et stort utvalg desilitermål, måleskjeer og målebeger med design fra populære merkevarer som forvandler bakingen.


Målebeger

Produktinformasjon Solid målebeger 5l. Desilitermål med måleskala, handtak og helletut. Oljebestandig og kan bruke. Polypropenplast.


BRUKSOMRÅDER Brukes til dosering av Lavender Blossom Tøyvaskemiddel. Robust målekanne i SAN-plast i høy kvalitet. Med lett avlesbar måleskala på tysk.


Målebeger

Dette smarte desilitermålet fra OXO kan man avlese målene både fra siden og ovenfra. Merke, ROSTI MEPAL. Serie, FUNKTION. Lagerbeholdning: 2stk. Måleanvisning både horisontalt og diagonalt. Det er jo ikke dumt. Et målebeger fra WMF som er godt å ha lett tilgjengelig på kjøkkenet. Måler i liter, ml, kopper og gram. Bland drinker som proffene! Med våre målebeger får du perfekte cocktails hver gang. I sortimentet vårt finner du mål og målebeger i forskjellige.


Du kan lett og praktisk måle hundefoôret med dette grain free begeret fra oss. Praktisk målebeger til Grain Free hundefôr. Fôret kan måles helt opp til 2gram. Gradering på innsiden.


Tåler løsningsmidler. EgenskaperVolum: 6ml. Start din miljøvennlige og kreative livsstil hos oss. Oppgave: Foreta en melkekartong inn i et målebeger.


Dere får tre tomme emballasjer av melkeprodukter. De tre emballasjene har ulike volum. Hvordan finner. Sett med målebeger i solid plast. Tar liten oppbevaringsplass da de kan stables. Høykvalitets, kalibrerte blandekopper er ideelle når du måler og blander epoxy og resiner, som skal blandes etter volum. Disse høykvalitetskoppene er l. Den har to klart markerte måletabeller: Antall kopper og desilitermål. Med helletut og skalainndeling.


Lekkert og eksklusivt målebeger i rustfritt stål, sølvfarget. Håndtak av svartmalt mangotre. Komposition: Stainless Steel, Mango wood.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.