fredag 2. september 2016

Askebeger for utendørs bruk

Askebeger for utendørs bruk

Hos oss finner du alt fra en gulvaskebeger og vegghengte askebegre, til askebeger i rustfritt stål for utendørs bruk. Alltid fri frakt og års garanti. Askebeger glass.


Askebeger for utendørs bruk

Produktet er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Robust askebeger i stål for vegg med vær-beskytter. Koti askebeger er et frittstående design askebeger i stål med fokus på brannsikkerhet. Enkel tømming av innvendig askekopp ved at toppen er utsvingbar.


Konti askebeger er et frittstående design askebeger i stål med fokus på. Laget av kraftig polyetylen. Stor åpning med gnistslukker og stålbøtte i bunnen der sneipene samles, som gjør den lett å tømme og rengjøre.


Ler mer om personvern. Bakkemontert rundt askebeger for utendørs bruk. Pulverlakkert stålbase med forborede monteringshull. Låsbar innvendig askeoppsamler. Avfallsbeholder for utendørs bruk. Nexus Evolution City Duo – Kildesortering utendørs. Logg inn for å se pris. Bestillingsvare. Legg i handlekurv. Stabilt askebeger for utendørs bruk. Patentert konstruksjon med selvslukkende funksjon. Lett å rengjøre. Mål: Ø3mm Høyde.


Solid frittstående askebeger for utendørs bruk (Produsert av aluminium, ruster ikke!). Plasseres på bakke, kan fylles med sand for ekstra stabilitet. Kan også boltes.


Tilleggsutstyr til Nobel avfallsbeholder er askebeger. Modellen er behandlet for utendørsbruk. Beholderne er for både innendørs- og utendørs bruk.


Konsis beholderne kan monteres frittstående eller i grupper som en miljøstasjon og merkes med ulike. ASKEBEGER for utendørs bruk kr 49- eks mva. Stort askebeger for utendørs bruk. Utgave for utendørs bruk er el-forsinket før lakkering for beste beskyttelse.


Askebeger for utendørs bruk

Sørg for at ditt uteområde ser pyntelig ut men dette hvite eller svarte, vindtette askebegeret for utendørs bruk i melamin. Fakta om Vindtett Melaminaskebeger. Dagens askebeger skal ha lokk for utendørs bruk. Hun har akkurat sett på lista over sommerens varer til Jernia.


Vi forstår hva du. For utendørs bruk anbefaler vi linoljeimpregnert nordisk furu eller Kebony Radiata, som begge leveres med års garanti mot råte. Urban askebeger for vegg.


For rustfritt stål finnes det ulike kvalitetsnivåer, noen passer for utendørsbruk og andre ikke. Når du godtar dette, bekrefter du.


Har malt en del askebeger av terracottapotter, men jeg har ennå ikke malt noen til meg selv. I pinshelga fikk jeg. Våre avfallsbeholdere er vedlikeholdsfrie og passer perfekt for utendørs bruk.


Versio orbis avfallsb.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.