mandag 12. september 2016

Oppvaskmaskin under benk

En benkoppvaskmaskin tar ca 4-kuverter og tar dermed unna det en eller to. Standard under benk » er den. Våre produkter har god. Underbenk oppvaskmaskin.


Oppvaskmaskin under benk

Alle Gastroline oppvaskmaskiner Leveres standard med innebygd: Avløpspumpe (Tømmepumpe). Comenda PF Multipower, underbenk oppvaskmaskin i rustfri utførelse. For plassering under benk, kan også stå på stativ. Visning av vaske- og.


Oppvaskmaskin under benk

Oppvaskmaskiner for plassering under benk fra Mile gir oppvasken optimal glans. Her kan du finne ut mer om våre produkter! Og om du skulle trenge hjelp til prosjektering så avtaler vi en befaring og hjelper deg med tegning og gjennomføring. Relaterte produkter.


Dihr underbenk. Produktnummer: AF611. Lagerbeholdning: På lager: stk. Legg i handlevogn. Er en profesjonell under benk oppvaskmaskin, som er en isolert maskin med høy ytelse. Presset tank med. Den er også den eneste underbenkoppvaskmaskinen som kan benytte. En allsidig og lettbetjent underbenk oppvaskmaskin for vask av alle typer dekketøy. Frittstående under benk, og integrert oppvaskmaskin. De frittstående maskinene leveres som regel med front i stål eller hvitt, mens de integrerte.


Tysk kvalitet, ledende teknologi, topp vaskeresultat. Winterhalter UC-L 400V under benk oppvaskmaskin. Hobart underbenk oppvaskmaskin. En rimelig og robust maskin for normal oppvask for brukersteder med mindre press på kapasitet.


Mål (bxdxh): 60x60xcm. Energi: Elektrisk kW 400V. Annet: 50xbakk. Inkludert pumpe. Flere produkter. En ny underbenk oppvaskmaskin spesielt tilpasset institusjoner og omsorgsbransjen. Inn benk for oppvaskmaskin 160x75x90cm med underhylle. Høy kvalitet til. Betjeningspanelet er ikke lenger synlig. Den installeres under en sammenhengende arbeidsbenk. Den absolutt minste modellen. Dimensjon: 55x64xcm. Jeg har et lite skap helt ytterst, og jeg lurer. Total effekt: 8kW. Vaske effekt: 6kW.


Oppvaskmaskin under benk

Skylle effekt: 4kW. Vi installerer oppvaskmaskinen i benken og møbler. Når du planlegger interiørkomposisjonen på kjøkkenet, beregner designeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.