mandag 12. september 2016

Smoothie kokosmelk blåbær

Smoothie kokosmelk blåbær

Da er uka i gang, og her er en smoothiefavoritt med blåbær og kokosmelk som jeg tror du vil like. Kokosmelken gjør smoothien både frisk, fyldig. Supert til både frokost, lunsj eller kvelds.


Holder deg god og. Jeg elsker smoothier med kokosmelk. Dette er en variant av bringebær og kokosmelk - smoothien jeg har lagt ut tidligere (for oppskrift, se her)og. En kald smoothie er som iskrem for barna og blåbærfargen skjuler godt om du vil.


Dette er en enkel oppskrift på en fresh smoothie med kokosmelk, frosne bananer og bjørnebær. Se oppskriften på. Du trenger ( til glass): 4g frosne blåbær boks kokosmelk banan dl solbærsirup.


Slik gjør du: 1. Start ditt første måltid med en smoothie bowl med havregryn. Tranebærsmoothie med bringebær og kokosmelk. Havresmoothie med blåbær og banan. Nydelig frisk smoothie med bringebærsorbet og kokosmelk.


Del denne oppskriften. Pannekake med blåbær, cottage cheese og spekeskinke. Lag en smoothie med jordbær, mango og banan som frokost på morgenkvisten - det gir en liten boost. Antall porsjoner.


Smoothie kokosmelk blåbær

Kefir, chia og blåbær smoothie. Smoothiebowl med blåbær og fersken. Du kan lage kefir på all type melk, til og med vann og kokosmelk. Perfekt til smoothien ! SUNN SMOOTHIE : Start dagen med en deilig blåbærsmoothie.


Til smoothien trenger du (til personer). Eventuelt yoghurt naturell. Har du litt ekstra tid og skal kose deg etter skolen, kan du prøve deg på denne.


Den ble litt kvalmende, jeg er nok egentlig ikke så glad i smaken av kokosmelk. Men jeg tilsatte noen frosne blåbær, og da ble den yummy! Lot være å ta oppi. Legg oppskrift i handlelapp.


Her får du en smak av skogsbær. Særlig har jeg menget med drinker, cocktails og smoothie med kokos. Her kommer en oppskrift på smoothie med fersken, bringebær og kokosmelk. Neste innleggAmerikanske pannekaker med lønnesirup og blåbær.


Spinat- og blåbærsmoothie. Ny dag, ny frokost, ny smoothie ! Mengde: store glass Tid: min Vi er åpenbart inne i en drink the. En smoothie som gir supernæring og energi til babyen din! Denne gangen er det fargen blå.


Kokos- og blåbæris lagast kun av kokosmelk, fryste blåbær og evt. Organic smoothie made of organic ingredients. Slå gjerne på TV2. Good morning med supersmoothie ! Frosne blåbær, 2-dl.


Smoothie kokosmelk blåbær

Eggeplomme, 1-2. Det finnes smoothies for en hver anledning. Om ikke du har som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.