tirsdag 18. oktober 2016

Skjøteledning ute

Skjøteledning ute

Send din bestilling nå og få varene dine på ditt Biltemavarehus innen timer! Godkjent for bruk utendørs. Robust, jordet skjøteledning med gripevennlig støpsel og uttak med lokk.


Velg mellom skjøteledninger i forskjellige farger og lengder, vi har også skjøteledning til utendørs bruk. Noen er til innendørsbruk og andre tåler høy belastning og påkjenning utendørs.


Grenuttakene finnes også i en rekke varianter, som 3-veis, 5-veis, med. Du kan kjøpe kablene i butikk eller på nett. Hos Obs BYGG finner du skjøteledninger, kabeltrommel og skjøtekontaker til.


Kellen skjøteledning jordet mm svart. Skjøteledning utendørs med lokk. Mekk Nettbutikk selger «gjør det selv» produkter til bil, båt, hjem og fritid. Populære artikler nå side av 23.


Pris per Stykk. Jeg lurer på hvilken type skjøteledning man skal bruke ute i kaldt vær og ved snø ? Må kjøpe ny, for skjøteledningen til den elektriske.


Hos oss finner du skjøteledninger i forskjellige lengder. Må du bruke skjøteledning til belysning utendørs for en kort periode, må denne kobles til en jordet stikkontakt.


Vanlige skjøteledninger er ikke lagd for utendørs. Skal du bruke skjøteledningen ute, bør skjøteledningen være egnet til utendørs bruk. Ikke bruk skjøteledning til strømkrevende utstyr. Hos Maxbo finner du skøyteledninger til både innendørs og utendørs bruk.


Kjøp på nett eller i butikk. Invester i et lager av skjøteledninger til både innen- og utendørsbruk. Alle ledningene og grenuttakene våre er jordet og trygge å bruke.


Skjøteledning ute

Sort skjøteledning med lokk for IP44. Med jor meter lang ledning. Muffen beskytter skjøten optimalt. Koble sammen hann og hun og plasser koblingen midt i boksen.


Fest koblingen med de svarte holderne for å sikre koblingen. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer. IP44-klassifisert, noe som gjør den godkjent for utendørs bruk.


Kabellengde: m. Maksimal belastning. Se utvalget vårt av skjøteledninger og grenuttak. Ikke på nettlager – sjekk varehusenes lager. Du bør unngå seriekobling og utendørs kobling.


Hvis du har behov for å bruke skjøteledning ute i en kort periode til for eksempel. Det kommer selvfølgelig av at utendørs blir både kabler og alt annet utstyr mer herjet av vær og vind. De som er beregnet på å brukes ute har tykkere polstring og. Se mulighet for hjemlevering.


Lengde m, Svart. Tilgjengelighet i butikk. Men bruk kun produkter godkejnt for utendørs bruk.


Skjøteledning ute

Ledninger og skjøteledninger til julebelysning ute skal kun kobles til en godkjent utvendig stikkontakt, som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.