fredag 18. november 2016

Snekkerverksted bergen

På vårt snekkerverksted legger vi stor vekt på kvalitet, materialvalg og konstruksjonsmessige detaljer. Våre erfarne og dyktige møbelsnekkere tegner og lager. Industribedrift. Sotra og Bergen er vårt satsningsområde, men vi gjør mindre oppdrag andre steder på forespørsel.


Spesialutførte tretrapper etter måltaking.

Topp tre snekkerverksted AS fra, Vestland. Møbler - Produksjon. SNEKKERVERKSTED. Helhetlige totalløsninger til kontor. Bedre enn som nytt. Walløe og Nilsen AS. Natlandsveien BERGEN. Snekkerverksted.

Hotellinnredning. Restaurantinnredning. Butikkinnredning. Velkommen til vår ferske blogg fra Bryggen i Bergen ! De siste ukene har vi gjennomgått en liten snekker revolusjon på Bryggen.


Vi tilbyr arbeids-og opplæringsplasser til mennesker som faller utenom det ordinære arbeidsmarkedet, og som trenger. Vi hjelper deg med å utarbeide konsept, tegner, modellerer, produserer og monterer.


Lek som i gamle dager på Gamle Bergen Museum. Hele juli tilbyr museet snekkerverksted. Designermade er en møbelsnekker og designstudio i Bergen. Vi designer og produserer spesiallagede møbler.


Se hva vi kan tilby! Vi har spesialisert oss på skreddersydde møbler og innredninger til hus og hytter, og leverer gode håndverksprodukter til en fornuftig. Vi er tiltaksarrangør for NAV arbeid og Bergen kommune og har arbeidstakere i. Vi har seks avdelinger hos oss: Vaskeri, snekkerverksted, keramikk, tekstil.


Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Bergen.

Nettsiden bruker informasjonskapsler (Cookies) for en optimal opplevelse. Mer informasjon. Få en snik titt på vårt nye Multiform showroom. Me lagar kort og godt det folk ynskjer.


Populære emnetagger. Fjell, Sun Askøy og Bergen. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og.


Over år med kvalitetsmøbler fra egen fabrikk på Osterøy utenfor Bergen. Eller ring oss på. Treartiklene våre leveres umonterte og trehvite. Skruer og stifter følger med i pakken, men ikke lim.


Lyssand-Frekhaug Salg AS, Bergen, Vestlan Trevarefabrikker og snekkerier. Vi er forhandler for Forus innredning i Bergen. Forus leverer dører, trapper og gulv i tidsmessig europeisk design.


Deres samarbeidspartner er tyske produsenter. Noen av produktene vi leverer. Norge, På denne siden : Topp Tre. Bergen Håndtverksenter har et bredt utvalg av designtapeter.


Vi driver et firma som lager håndverks-innredninger, møbler mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.