fredag 16. desember 2016

Gummistrikk til norgesglass

Brukes til sylteglass slik som norgesglass osv. Ytre diameter er: ca mm. Det er bare fantasien som setter grenser for alle bruksområdene til gummistrikken ! Produsert i naturfarget. Vedlikehol Kokes før brukt til konservering.


Sylte- gummistrikk for sprettert og norgesglass. GUMMISTRIKK HEMPE STORE STK. Gi din vurdering. Tilbudspris 5Vanlig pris 6. For stk røde strikker. Norgesglass med hengslet lokk. Tilgjengelig som restordre. Syltestrikk til norgesglass leveres i pakke med stk strikker. Så legges lokket oppå glasset, og metallringen skrus fast over. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Røde syltestrikker gummistrikker. JavaScript seems to. Er dette noe som kan kjøpes noe ste eller må jeg få den eminente.


Kjøpte den på et loppemarke strikken var blitt helt. Disse strikkene bør ikke vaskes i maskin, men vaskes godt for hånd. Min henvendelse gjelder: Spørsmål om levering.


Jeg har et annet spørsmål. En kollega tipset om gummistrikk -trikset. Denne strikken er både solid og seig, og revner. NORGESGLASS HENGSLET LOKK 1L.


Gummistrikk til norgesglass

Ved gjenbruk til sylting, safting og hermetisering anbefaler vi å bruke ny gummistrikk. Vi har oversikt over alle tilbud i tillegg til priser fra nettbutikker. Gummistrikker syltestrikker til norgesglass.


Gummistrikk til norgesglass

Kanskje lokket er litt slarkete, så det ikke blir nok press på strikken? Har du andre glass du kan prøve med? Fant strikk her. En hel haug (gram for å være presis) med gummistrikk ! De kommer i assorterte farger og kan brukes til alt mulig.


Hvis du vil få orden på dem, kan du prøve å. De nettbutikkene jeg finner er de utsolgt. Og vel, de har ikke svart mine eposter. Gummiringene må være myke, og ikke. Problemet var å få tak i ordentlig strikk.


Gummistrikk til norgesglass

En kunne skjøte vanlige gummistrikk, men det ga ikke så god effekt. Man må heldigvis ikke bruke " norgesglass ", da hadde det ikke vært.


Legg pærene forsiktig over på et rent norgesglass. Hell over laken slik at den dekker pærene. Skru på lokk med gummistrikk. Oppbevar pærene kjølig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.