torsdag 22. desember 2016

Mormors steketakke

Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Eksempler på bakverk som gjør seg best stekt på steketakke er flatbrø lefser, lomper. Takken kan lagres på høykant uten bruk av eget stativ.


Pent og lite brukt steketakke selges grunnet overgang til større takke. Fungerer som den skal. For dager siden — Ny i eske. Steketakke brukes til.


Kan leveres strekningen Notodden - Kongsberg - Drammen - Oslo. Perfekt når du skal lage flatbrø lefser, lomper, pitabrø tortillas, nan, sveler og pannekaker. Photographer Vis mer. Flere bilder av.


Du kan bla i bildene med piltastene på tastaturet. Passer perfekt til takke, pitabrø lefser, lomper, nanbrød osv. Den kan også brukes som en varmeplate. Husker ikke størrelsen, men den er i hvert fall stor nok, og uten kant.


Mormors steketakke

Pannekakene kan også lages på en takke. På steketakken kan du lage flatbrø lefser, lomper, pitabrø tortillas, nanbrø sveler og. SteamOne dampstryker! Annonsørinnhold.


Vurderer å kjøpe steketakke til jul. Liker å bake, og kan. Toggle Navigation. ENGMARK METEOR AS. TILBUD SOM GJELDER ALLE DAGER. Fru Haaland Norwegian Foo. Bruk samme metode for å løfte den over på varm takke (vi har vår nesten på maks, men det må du prøve deg frem på) når du skal steke den. Mormors krokankake. Det blir vel julebakst i år å! NYT HJEMMELAGDE SMULTRINGER. MORMORS STEKETAKKE - SLIK KAN DU BRUKE DEN. La røren svelle i minutter.


Farmor steker alltid lappene sine på en takke. Det gjør stekingen enklere og raskere. Lappene kan selvfølgelig også.


Mormors steketakke

For å bake flatbrød trenger du takke, kjevle, bakstefløy, melpensel og rulle. Pass på å kjevle tynne leiver. Til bursdagen fikk jeg steketakke av mann og barn. Hva er vel en bondefrue uten steketakke på kjøkkenet?


Nå blir det sveler, lefser og flatbrød. Men så kom jeg på å spørre etter mormors gamle takke, hvor var den? Nå slekter jeg faktisk litt på min kjære avdøde mormor, for når jeg først.


Mormors steketakke

Da vi var hos mormor og morfar for å hente båten, fikk vi også med oss mormors takke til å steke lapper og amerikanske pannekaker på. Her ble det for første gang forsøkt flatbrød og lefser (etter mormors oppskrift) og jeg må si resultatet ble over all forventning. Dette er etterspurt kompetanse i bransjen. Tok litt tid før vi fikk sving på kjevling.


Luftige, myke og utrolig gode på smak. Enkel å lage, faller i smak for både store og små, og stekes i stekepanne eller takke. Liste på alt steketakke Fra Gadyet. W For den som lager sine gosaker selv.


Og tilsett natron sist. De skal være ca 18.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.