onsdag 21. desember 2016

Strikkegenser herre

Strikkegenser herre

Tilbake til forsiden. Elgseter genser Herre. Hefte: Tema Nr. Vi har over 5ulike strikkeoppskrifter til barn, dame, herre og hjrm og en mengde materialpakker. Genser til herre, strikket i Peer Gynt. Velg en strikkepakke med komplett garnforbruk og oppskrift. Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. Gratis strikkeoppskrifter og. Clementin Hat by DROPS.


Norges største eksklusive spesialist på kvalitetsgarn i alpakka og de fineste alpakka-blends med babyalpakka, mulbærsilke og peruansk highland ull. Utvalg av gensere for menn i moderne og trendy farger.


Tilgjengelige farger. Bredt utvalg gensere til herre. En enkel og klassisk genser fungerer fint som baseplagg i en hver garderobe. Velg mellom collegegenser, hettegenser, ullgenser.


Strikkegenser herre

Dette er en helt ny klassisk strikkegenser til herre, inspirert av edle medaljer og fullt hus på standplass. I denne strikkepakken. Arbeidet strikkes ovenfra og ned med helpatent.


Størrelse S - XXXL. Jean Paul har v- genser, collegegenser, hettegenser og ullgenser som passer til jobb eller holder deg varm. En cardigan er også perfekt for å kunne bruke flere. Rask levering og fri frakt ved bestillinger over 500kr.


Beschikbaarheid : stk. Last ned rettelser. R-- VARDE Rundfelt genser, herre. Hos Boys of Europe finner du hettegenser, collegegenser og strikkegenser i flere. Sikker og enkel netthandel. JackJones Shape strikk. Billig strikket herregenser, ensfarget med flettemønster på forstykket. Har normal passform og rullekrage. Du får den i grå, mørkeblå, svart og natur (hvit). Ubrukt fra røyk og dyrefritt hjem. Vil tippe det er str XXL. Prisen er inklusive frakt i Norge. Dale Herre strikkegenser.


Baalsrud- genser herre – strikkepakke. Nike Sportswear Club Fleece hettejakke herre Grå. Condivo teknisk genser herre Blå. Med en matchende t-skjorte. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Ullblanding, Glidelås i. Passer best til herre, men kan fint brukes som boyfriendgenser for dame. Pickles Pure Wool er et fantastisk garn å strikke med. Det er slitesterkt og vakkert melert. Se våre ulike modeller … Les mer.


Cardigan College Hettegensere Høy hals Longsleeve O-hals Polo V-hals Zip- genser. Filtrer på merke.


Strikkegenser herre

Er du på utkikk etter en god og varm genser før vinteren setter inn for fullt, er det én regel som gjelder: Jo tykkere, jo bedre. Designdetaljer blandes med komfort for å lage vår kolleksjon av strikkevarer til menn. Det kan være en cardigan, en genser, en genser med.


Strikkevarer for herre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.