mandag 16. januar 2017

Bauknecht vaskemaskin manual

Inntaksskap i stål uten innredning. Trekantnøkkel og montasjeplate medfølger. Viktigste egenskaper. Tomt låsbart skap i solid stål. Låsbart skap i mm. Tett bunn med oppsamlingsvolum på 5ltr. Hvit med dør og tett bakplate i stål. Produktegenskaper. Stålskapene kan også leveres til oppbevaring av sykler, eller sykkelparkering. L AdBlue Ureastasjon med varme og låsbart skap. Leveres med justerbart. Komplett verktøyskap i helsveiset stål.


Bauknecht vaskemaskin manual

Kraftig helsveiset konstruksjon med gjennomtenkt innredning. Enten du vil lagre. Skapet er låsbart. Arkivskap i stål ( nye ). Stål skap låsbart som vist på bilde Dragsund. Alle beløp i NOK. Mørkt grått stålskap. Eldre skap fra Høvik Stål, men i god stand. MultiCOM serien av Aluminium gulvskap inneholder. Sendzimir zinc-belagt 1. GARDEROBESKAP I STÅL. LADESKAP I STÅL. LÅS TIL STÅLSKAP. PC- skap for deg som vil beskytte ditt pc-utstyr mot ytre påkjenninger og tøft miljø.


Den øvre døren er utstyrt med plexiglass. Utdragbar hylle for tastatur. Garderobeskap i stål gir en robust overflate, som lett kan vedlikeholdes og rengjøres. Våre låsbare skap møter alle krav til sikkerhet, noe som er essensielt i. Dette er et stort, låsbart stålskap som kommer i lekker utførelse.


Det har avtakbare sideplater, og leveres med justerbare 19" profiler og fleksible hengsler. Industribokser av stål. Et omfattende utvalg av stålbokser for industriell bruk – Det finnes forskjellige dimensjoner i versjoner med.


TOTEN, låsbart väggskåp med kabelgenomföring, 300x210x300mm, IP66. Ett lite låsbart skap med. Miljøskap for fat i stål. Priser vises kun til kunder som er innlogget.


Bauknecht vaskemaskin manual

Bredde x høyde x dybde: 6x 3x mm. Legg i handlekurv. Solid skap med justerbart hylleplan. Verktøypanel i grålakkert stål.


Bauknecht vaskemaskin manual

Materialskap er låsbart og benyttes til sikker oppbevaring av det man måtte ønske å lagre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.