søndag 29. januar 2017

Benk med ryggstøtte

Benk med ryggstøtte

Hjemmelaget benk i solide materialer (48x148) selges. Det er brukt impregnert trevirke Mål på benk er 180x45xKan lages på andre mål. Klassisk benk som krever minimalt med vedlikehold.


Varmgalvaniseret stål og impregneret furutre eller hardt tre. Passer perfekt alene, eller. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.


Denne toseters hagebenken er like fin med et spisebord som for seg selv i hagen eller på terrassen. Løs benk med rygg (Varenr. 701). Frakt kommer i tillegg ved levering. Lm SHm BHm. Send bestilling. Kategori: Bord og benker. Parkbenker og sittegrupper med fleksible løsninger og moderne design sørger for sosiale utesoner med god atmosfære. Utemøbler med fokus. Stanford- benken med ryggstøtte har et tradisjonelt design og passer perfekt for parker, bykjerner og strandpromenader.


Park benker, avfallsbeholdere, pullerter og barriærer og sykkelstativ. Den er laget av myk og slitesterk polyester og. Stort utvalg i parkbenker og benker for uteservering, park og lekeplass. Trenger du en liten benk å sitte på i hagen eller foran huset?


Benk med ryggstøtte

Benken står støtt og enger seg godt som sittemøbel i parke. Pulverlakkert benk med plank i kompositt plast. Lengde 180cm, bredde 55cm, høyde 90cm. Støpes fast i bakken.


Moderne benker i høy kvalitet - et perfekt og. Benk Expose med ryggstøtte. Serien med spiler av varmebehandlet ask inneholder korte og lange benker med og uten rygg samt bord.


Tillegg finnes det stol, benk og bord dimensjonert for. MELVIN Plankebenk med Ryggstøtte Naturell - Benk. Spesifikasjoner. En solid benk for utendørs bruk med ryggstøtte og armlene.


Benk med ryggstøtte

Kan leveres lakkert og i annet treverk. Petrine hagebenk, kryssben. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Se slidere for.


De massive benkene kommer med eller uten rygg og armlene og kan stå alene eller kobles sammen. Sjekk priser på ryggstøtte ryggstøtte benk. Leveringstid opp til uker. Kjøp ryggstøtte ryggstøtte benk billig i nettbutikkene.


Lagringsplass i benken, der rommet åpnes via et hengslet lokk under sitteputen. Hvilke benker er bedre for å installere på din personlige tomt. Hvordan lage egne hender shoppe med en. Produkt: Bjelke - Benk.


Design: Andreas Engesvik. Meget solid og værbestandig plastbenk. Lamellene er laget av stabile profiler. Solide plastføtter. Ekstra langt piknikbord med faste benker, produsert i beiset furu. Ideell for større uteområder.


Parkbenk i slitesterkt materiale egnet for tøffe miljøer som parker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.