mandag 23. januar 2017

Bruk av engangsgrill

Bålforbudet er et generelt forbud mot all bruk av åpen il som for eksempel. Vi oppfordrer til å bruke de fastmonterte grillene i parkene fremfor engangsgrill. Fritiddinside.


Bruk tennvæske beregnet til grill, og bruk det kun til opptenning. Ikke bruk mer tennvæske enn nødvendig, og aldri på varm grill. Bruk av primus og kokeapparater kan benyttes i de tilfeller hvor det.


Bålbrenning og bruk av engangsgrill er forbudt i eller nær skog og mark i tidsrommet 15. Bål, engangsgrill og grilling. Hold det trivelig i marka ved å bruke etablerte bålplasser. Mange er ansvarlige og flinke til å bruke engangsgrill, men vi skulle gjerne sett at flere var enda flinkere.


Gode huskeregler for bruk av. Ved bruk av engangsgrill, sørg for at den plasseres stødig på et. Oppfordring fra brannvesenet om å droppe bål og engangsgrill. Stranden vil oftest regnes som utmark og vil da være omfattet av det generelle.


Bruk av engangsgrill

I denne perioden er det forbudt å tenne opp bål og grill (også engangsgrill ) i eller i nærheten av. Du kan heller ikke bruke bålplasser når det er totalforbud. Forbudet inkluderer bålbrenning, grilling, samt bruk av primus og andre kokeapparater.


Vær svært varsom med. Det gjelder også bruk av engangsgrill. Da er det normalt ikke tillatt å tenne bål, engangsgriller, bålpanner og annen åpen il i skog og.


Det omfatter også bruk av engangsgriller, bålpanner, andre bål- og peisinnretninger, oppsending. Da må du huske på at engangsgrillen også omfattes. Den som tenner bål, bruker engangsgrill, bålpanne osv.


Engangsgriller utgjør en særlig brannfare. Vi minner om totalforbudet mot bruk av alle typer ild i våre kommuner.


Forbudet gjelder også faste bål- og grillplasser, og bruk av engangsgrill, propanapparater. Forhåndsregler ved bruk av engangsgrill : - All grilling skal foregå utendørs. Hold grillen under oppsyn så lenge den er varm.


Ha førstehjelpsutstyr. Godkjente bålplasser skal være merket med rutiner for trygg bruk. Her er det tilrettelagt for grilling med avfallsbeholdere for engangsgrill. Husk at all søppel.


Gassgriller og elektriske griller vil i de fleste tilfeller kunne brukes i egen hage. Slike er ofte årsak til gress- og skogbranner. Plasser aldri engangsgriller på brennbart underlag. Oslo brann- og redning advarer folk mot bruk av engangsgrill i skogen i påsken.


Bruk av engangsgrill

TOK FYR I ENGANGSGRILL: Tirsdag startet en engangsgrill. Avdelingsleder for Bydrift idrett, park og skog i Trondheim kommune, Roger Hagestuen, forklarer at det er lov til å bruke engangsgrill hvor det er. Det er lov å bruke flyttbare grillinnretninger både hjemme, på samlingsplasser og fellesområder. Grill- og bålvettregler.


Bruk av engangsgrill

Unngå bruk av engangsgrill. Ved uaktsom handling kan du risikere bøter eller fengsel. Vi ser at disse ofte er årsak til gress - og skogbranner.


Hvis du bruker engangsgrill, må du huske å vurdere brannfaren mot underlaget. Under engangsgrillen blir det varmt og underlaget kan fort ta fyr eller bli skadet av varmen.


Du kan også lese mer om vår bruk av informasjonskapsler. Dette gjelder også bruk av engangsgriller, andre bål og peisinnretninger, oppsending av skylanterner og håndtering av brannfarlig avfall.


Du må aldri forlate et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.