mandag 30. januar 2017

Lakkering av kjøkken

Oppussing av kjøkken ligger på toppen over hva nordmenn ønske å pusse opp. På vårt sprøyteverksted kan vi gi. En grundig vask er kanskje den viktigste delen av hele jobben, sier lakkerer Per Gunnar Nordbæk i Nord Lakkering i Fredrikstad.


Stadig flere bedrifter tar på seg pussing og sprøytelakkering av kjøkkeninnredninger, og ved et enkelt søk i Gule Sider på « lakkering kjøkken ». Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, kjøkkenbenk etc.

Alle typer innredning. Eldre kjøkken holder gjerne en høy. Vi sprøytelakkerer kjøkken og møbler. Vi tilbyr profesjonell overflatebehandling av dine kjøkkenfronter, slik at de vil fremstå som nye.


Fin lakkering og maling. Omlakkering av gamle kjøkkenfronter, dører og møbler er rimelig og miljøvennlig. Kjøkken og skuffefronter: kr 45- pr.

Priser på lakkering, nye fronter og nytt kjøkken ble sjekket, og det var svimlende summer det var snakk om. Skulle vi få små firma til å lakkere.


Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like.


Vi legger vanligvis ett strøk med grunning, pusser lett mellom hvert strøk og legger to toppstrøk i ønsket. Annonsert innhold. Lei av kjøkkeninnredningen din?


Profesjonell spraylakkering gir et strøkent resultat. Knapphus Lakkering gjør jobb-en i. Den enkel måte å forny kjøkkenet på. Godt, billig og raskt alternativ for fornying. Nøtterøy Billakkering.


Vi lakkerer også aluminium og kjøkkenfronter. Du kan spare store summer ved.

Hos Agder Bilskade lakkerer vi alt fra kjøkkenskaper og møbler, til ulike industriprodukter. Trenger kjøkkenet ditt en oppfriskning? Da kan vi hjelpe. Lakkering av eik kjøkken med klassisk hvit farge, slipe og olje benkeplate.


I dag kan kjøkkenet fornyes med nylakkerte kjøkkenfronter istedenfor å kjøpe. Vi var tidlig ute og har holdt på med lakkering av kjøkkenfronter. Vi vurderer å lakkere et Sigdal kjøkken.


Det vil si få en proff til å lakke for oss. Super fornyelse – med sprøytelakkering. Eierne syntes dessuten det ikke var helt tidsriktig. De var lei fargen, og.


Ved å lakkere om kjøkkeninnredningen og bytte ut noen knotter får du et resultat som gir inntrykk av å være helt nytt, og et kjøkken i akkurat den fargenyansen du. Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying.


Farge kan inspirere. Flere år erfaring. Ut- og innvendig malerarbeid - lakkering av kjøkken og møbler - tapetsering - lettvegg - gulvlegging. Dette er et arbeid som er overkommelig for de fleste av oss, men det.


Noen her som har fått lakkert frontene på kjøkkenet ? Hva betalte dere! INDUSTRI – OG INTERIØRLAKKERING.


Det kan være innredning for stue, ba kjøkken eller garderobe – her er det ingen begrensninger for hva vi kan levere. Før oppussing, eller etter at du har tatt over.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.