fredag 17. mars 2017

Fossafe arkivskap

Fossafe arkivskap

Bladene er lodne rosetter, hvorfra de ligeledes lodne blomsterstængler kommer i juni. På de ranke stængler sidder de egentlige blomster : fine og små, lyserøde. Lammeøre - Stachys byzantina. Blomstrer i juni-juli måned.


Små rosarøde blomster. Trives i fuld sol. Vokser i almindelig fugtig, men. Alt om planter, blomster, kjøkkenhage og utemøbler.


Mange stauder som lammeøre og alunrot, har pene blader og er derfor fine å ha i bedet. Vår varietet med rosa blomster og ganske lyst bladverk, er trolig Stachys lanata " Olympica". Utover sommeren får planta høye, strantete. Her kommer min DIY på rose af lammeører 1. Du skal bruge blade fra planten lammeører (minimum stk) Klip bladene en dag eller to før de.


Det var Marianne Moth Brink, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Er virkelig vakker plante! En ny staude i haven. Tidsmæssig fordeling. En staude der har hvidlige dunede blade, som er dejlige bløde at røre ved. Lysforhold: Sol. Nem staude til tørre steder i fuld sol, tykke lodne blade i store tuer, med lange hvidgrå stængler med lyserøde små blomster. Hele planten er lysende om aftenen. Dansk produceret stauder til billige priser.


Vi er din professionelle planteskole på nettet. Nøysom staude som i følge boken liker. Ah men altså – man kan altid finde. Hanne har en gang sagt, at den smukkeste blomst er den, der blomstrer lige nu.


Fossafe arkivskap

Der går 8-planter per kvm. På grunn av den myke stilken så trenger planten lite vann. Tåler sol- halvskygge. Højden bliver cm. Jeg anbefaler pr. I juni-juli udvikler lammeøre smukke blomsterstande med rødviolette læbeblomster. Favoritten min er nok den som ikke blomstrer fordi den ser ryddigere ut. Men spirene som gjerne ser enda mere lodne ut enn selve bladene er. Lodden grågrønt løv, cm.


De populære lammeører har et støvet look og er flotte som grønt fyld i buketter, især brudebuketter, men kan sagtens bruges i sin enkelthed i en vase. Juni- juli, sol-let skygge, alm. Den er velegnet. Bredbladet Ærenpris kommer med nogle af de mest rene blå farver en blomst kan have.


Både blade og blomster er smukke og dekorative i bede og krukker. Noen gode råd om å så direkte, Valmue og lammeøre, Fryd Hagedesign.


Fossafe arkivskap

Velg grønnsaker og blomster som ikke trenger så lang voksetid⁠. Som dette skønne match med lilla allium sammen med grå og lodden lammeøre. Daucus Carota Dara - Gulerods blomst - frø Planter, Frugthave, Dekoration. Bakkenellike er en smuk blomst med små blade og.


I midten af blomsten er der en fin mørkere ring omkring. Planter som hosta, kæmpestenbræk, lammeøre og heuchera er gode planter til det minimalistiske bed. Blandings-bedet rummer både blomster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.