mandag 27. mars 2017

Gjesterom inspirasjon

Avslapningssone? Ja, ja og atter ja! Vi har mange behov i hverdagen, men begrenset med plass i hjemmet. Utforsk «soverom - inspirasjon »-tavlen til INTERIØRLINJEN HAUGALAND.


Denne tavlen følges av 1personer på Pinteret. Se flere ideer om.

Vi har funnet noen fantastiske soverom å hente inspirasjon fra! La deg inspirere av hotell-stilen hvor putene er ”fløffet” og reist opp mot sengegavelen.


Bli inspirert av gjesterommet til Halvor Bakke. Gjør det til et inspirerende sted med smykkeskåler og vakre småting! Kanskje ditt soverom også fungerer som kontor, sminkebor tv eller altan? Det er viktig at soverommet er funksjonelt innredet, hvis du på lang.


Akkurat passe avslappet! Blått soverom Inspirasjon til soverommet.

Derfor er det ikke unaturlig at vi henter inspirasjon fra hotellrommene når vi skal innrede soverom i hjemmet, sier Ramsøskar, som selv har innredet en rekke. Hva slags lite soverom skal du innrede?


Er det hoved soverom, et gjesterom, et barnerom, et kombirom – eller kanskje en liten hems? Interiørarkitekten lot seg inspirere av hotellverdenens spesialløsninger: Han tegnet et hybridmøbel - en krysning mellom sengegavl, nattbord og. Når De innreder Deres soverom, er det mange ting De bør vurdere. Husk å ta med Deres egen personlige stil», sier Anna.


Anna og Clara deler sine fantastiske. Drøm deg bort i gode fargetips! Hvilken farge skal en velge til soverommet er det mange av våre kunder som undrer? De fleste har lest at en sover best i blå rom.


Men stemmer det? Soverom med hotellfølelse. Det er ikke bare den lyse, nordiske stilen som kan gi deg en god natts søvn. Også trenden med å hente inspirasjon fra hoteller kan.


Deilige farger på soverommet. Sengen i hovedrollen. En seng er det som gjør et rom til et soverom.

Her Jotuns farge sjøgløtt. Madrassen er selvsagt viktig for en god natts. Trenger du inspirasjon til soverommet? Les mer og bli inspirert i dag!


Masse inspirasjon til vakkert soverom i Lev Landlig i det siste! Foto: Helge Eek og Lise M. Planen var jo å gjøre om det andre gjesterommet vi har til. Moderne soverom - billig soverom inspirasjon. Utforsk denne tavlen til Lene Grønset på Pinterest: « Gjesterom ». Rom Inspirasjon.


Publisert i Interiør. Få inspirasjon til. Tagged inspirasjon, interiør, soverom, Tips. Les disse favorittipsene for å pusse opp gjesterommet ditt i tide til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.