onsdag 15. mars 2017

Magnetisk skrivetavle

Magnetisk skrivetavle

Magnetisk skrivetavle. Skriv anmeldelse. Flott innredningsdetalj i hjemmet eller på kontoret. For handleliste, viktige notater. Naga magnettavle glass x. Hvit tavle med grå treramme. Monteringsdetaljer, tusj, tavletørker og to magneter medfølger. Penn og magneter medfølger. Lengde: 3mm. Mål: x cm. Fire whiteboardtusjer: sort. Standard whiteboard er tilgjengelig med hvit eller. Den moderne whiteboardtavlen - skrivetavle i farget glass. Sett opp handlelister, bilder etc.


Snygg inredningsdetalj i hemmet eller på kontoret. För inköpslistor, viktiga anteckningar eller bara glada ord. Denne magnetiske LCD-skrivetavlen er den perfekte erstatningen for kulepenn og papir. Tavlen er perfekt til å skrive notater på.


Pen og praktisk whiteboard av herdet glass. En glasstavle gir et svært.


I tillegg til å være en solid dokumentholder er den en magnetisk skrivetavle, utklippstavle, bokstativ, mobiltelefonholder med innebygd kabelstyring for lading. Med andre ord kan et magnetisk glasstavle brukes nesten hvor som helst i et selskap eller på en skole. Altid gratis fragt over 1. Bruges af til afspilning af video. Prisgaranti - 3dages returret.


Der er stor forskel på whiteboard tavler og magnetiske whiteboards. Disse ting skal du vide, før du køber en magnetisk whiteboard tavle.


Magnetisk skrivetavle

Glassboard kombinerer funksjonene til den klassiske kritttavlen og magnetisk whiteboard. Meget lett å skrive på med tørr markør. Leveres med magneter. Kontakt oss gjerne!


Whiteboard med magnetisk skriveflate i stål med. Crush er en serie magnetiske glasstaver som kombinerer et flott design og behagelige farge, med praktiske egenskaper som skrivetavle. Beregnet som bruk på.


Vi har et solid utvalg, og mener at. Du finner også et godt utvalg rimelige og magnetiske glasstavler i mange størrelser. Tilbehør til skrivetavler. Tavletørker til whiteboard hvit 140x40x35mm magnetisk.


Magnetisk skrivetavle

Du må velge grossist eller logge inn for å se priser og tilgjengelighet. Maybe give one of these a try? Tavlene kan brukes både som skrivetavle.


White board skrivetavler finnes i mange utførelser og prisklasser. NAGA MOBILT MAGNETISK GLASSTAVLE (HVIT).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.