torsdag 16. mars 2017

Norema baderomsinnredning

Innred og få ordren på vaskerommet med smarte løsninger og praktiske. Et nytt vaskerom fra Vedum skal overgå forventningene dine. Kombinasjonen består av to skap med målene 6mm og 4mm.


Overskap over heile benkeplata gir mykje plass til oppbevaring. Benkeplate i farge EIK. Et kjøkken består som regel av skap og hyller som henger på veggen.


Vårt tips er at enten du har et stort eller lite vaskerom, kan også en slik. I vaskerommet trengs det gode skap og skuffer til mange former for oppbevaring.


Oppbevaring av yttertøy, sportstøy og -utstyr, vasketøy, strykebrett. Unngå rot på vaskerommet - finn di vaskeromsløysing. Mange innreder vaskerommet med kjøkkenskap fra Ikea eller baderomsinnredning, men det beste er å bruke vaskeromsinnredning. Lås inne farlig vaskemiddel eller andre ting du ønsker å ha ekstra god kontroll på.


Praktisk tilbehørsløsning til din vaskeromsinnredning som kan gjøre. VALG PÅ VASKEROMMET. Du kan sette sammen ditt nye vaskerom fra HTH med skapdører, benkeplater, håndtak m. Hvis et vaskerom ikke skal flyte over av rot, er skap på vaskerommet en praktisk måte å bli kvitt det på. Det skal ikke mer til enn tre underskap og et par overskap.


Vi hadde ikke egentlig lagt opp til ett eget rom for dette. Jeg har alltid visst at sikringskap og varmtvannstank må stå en plass. Har du vanskeligheter med å få orden i klær og tilbehør?


Da har Klikk-inn garderoben. Dagens vaskerom skal være mer effektive enn tidligere, og derfor har vi løsninger som blant annet integrert strykeskap og skap med gode oppbevaringsmuligheter.


Norema baderomsinnredning

Et vaskerom stiller store krav til funksjonalitet, men bør fortsatt se bra ut. Også i det praktiske og sjarmerende vaskerommet, der skuffer og skap i modellen. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke, mener Charlotte Lüthcke. Vaskerom er et altmuligrom for vask av klær, lagring og oppbevaring.


Norema baderomsinnredning

Et godt vaskerom hjelper deg med å holde orden på rotet. Skap litt hverdagslykke. Du finner det hos Power. Kvalitetsskap fra Norema. Ingen skader og alle deler intakt og med bakvegg. Dette badet har skjult vaskerom. I skap og skuffer skjuler det seg et fullblods. Brette-øy og egendesignet skittentøyskap. Rikke Havikhagen Høgmoen, Sigdal i Viken. Skoskap som går i ett med veggen. Det høye, låsbare skapet rommer vaskemidler og kjemikalier som barna ikke skal ha tilgang til.


Norema baderomsinnredning

Prisen er for samlet skap, sokkel og benkeplater. Kan leveres usamlet for kr. Vi lager spesialinnredninger for bade- og vaskerommet etter ønskede mål. Baderom og vaskerom.


På bildene ser du innredninger i malt utførelse på MDF for. Utnytt høyde, med skap over og under vaskemaskin og tørketrommel. På denne siden av veggen tenker jeg å heve vaskemaskin og tørketrommel, sette to smale skap på undersiden. Da må jeg også heve skapene.


Alterna vaskerom låsbart skap alterna.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.