tirsdag 29. august 2017

Bilbur hund

Skal dere på biltur med hund ? Reis trygt og bekvemt med et hundebur. Musti har et stort utvalg av forskjellige bur av høy kvalitet.


Velg mellom trygge bur fra kjente merker som Variocage, 4pets og Trixie. Fri frakt over 49- Bestill på petworld.

Ved sammenstøt vil en hund som sitter usikret eller for dårlig sikret, bli en farlig løs gjenstand som skader seg selv og andre. Med et kollisjonstestet bilbur - kanskje. Vi fant et som passet perfekt til vår bil og hund – Tusen takk til deg og din kollega. Passer perfekt til bilen.


Enkelt å montere. Rask levering". Sammenlign priser.

Tenk sikkerhet også for hunden din under transport. Pets Caree bilbur mørk grå. Til hund, Small, X-Small, Høyde 47.


Vi har bilbur, transportbur, transportbag og reiseveske som er tilpasset hundens størrelse og. Bilbur til hund som sikrer både hunden og passasjerene i bilen best mulig i en. Vi fører mange flott og rimelige bur til bruk i bil eller på reise. Du finner 1nytt og brukt annonser med søkeordet " bilbur " på FINN Torget.


Logg innOpprett en Konto. Mistet passordet ditt? Fint dobbelt bur til hund som er lite brukt Skillevegg ligger i buret. Slik velger du bur - tips!


Alle hundeeiere vil før eller senere måtte investere i en sikkerhetsløsning til hunden, slik at dere kan reise komfortabelt og trygt. Trixie transportbur for hunder er et meget solid og sikkert aluminiumsbur i moderne design. Aluminiumsramme. Med en robust og solid aluminiumsramme.


Variocage fra MIMsafe er noe av det sikreste du kan ha i bilen for å bekytte din firbente venn.

Etter års erfaring. Et stort utvalg nødvendig og nyttig utstyr til hund. Fra hundebur og -seng til ulike type bånd og seler. Ikke på nettlager. Legg i ønskeliste. Enten du tenker å ta en biltur med hunden din, eller ser etter et romslig og koselig bur til den, er vårt kompakte bilbur Atlas Car 1Scenic fra Ferplast abso. Hundeseng til bur. Buret er velegnet til bruk i bil og sikrer hunden en komfortabel biltur.


Rundt hele toppen av hundeburet er det god åpning mellom gitteret slik at man er sikret en. Bur til hund krever forskjellige egenskaper og krav etter bruken. For hundebur til bil kan vi anbefale Trixie aluminiumbur, i fly er Stefanplast gulliver et godt valg. I Sverige er det i dag forbudt å ha hunden innestengt i bur, men i Norge er ikke lovverket like strengt.


Dyreorganisasjonen Noah hevder bruken. Side for kjøp og salg av BILBUR i hele landet. Gjelder kun bilbur. Husk å skriv hvor buret befinner seg eller hvilket område du ser etter bur.


Sikring av hund i bil - dette må du tenkte på, uansett reiselengde. For å sørge for at både vi, hunden og bilens interiør er trygge velger mange av oss å ha hunden i bur i bilen.


Det finnes utallige varianter av bur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.