tirsdag 29. august 2017

Gravere glass

Lær deg å gravere i glass og du kan overraske brudeparet med ett par personlige champagneglass til første skålen …. DEN PERFEKTE JULEGAVE Glass gravert med monogram og navn. Dato og årstall. Klikk deg inn i vår nettbutikk og bestill i dag. Champagne glass Premium 260ml med personlig gravering stk.


Lag din egen tekopp av glass med en fin gravering.

Velg et favorittsitat, navnet ditt eller en tekst som betyr noe for deg. Gi bort vinglass, champagneglass eller. Lav og middels hastighet fungerer best for gravering av glass. Bruk den fleksible akselen 2slik at verktøyet blir lettere å jobbe med og du kan.


Uansett hva du velger, kan vi inngravere designet ditt på hvitvins- eller rødvinsglass, fra glass. Bestill så mange du ønsker! Du kan også få. Cognacglasset er på 25cl.


Prisen er med gravering.

Våre graverte glass blir et fint minne fra deres store dag. Gravering : Antall: LITERS. En eksklusiv måte å gjøre bryllupet personlig. Finn frem glassene på deres bryllupsdag hvert år og skål.


Mange foretrekker. Lasergravering på glass gir et flott resultat og fremstår som sandblåst. Hva med et vinglass eller en flaske med navn og en personlig hilsen? Bilde og tekst er her håndgravert av en glasskunstner.


Kjøp champagneglass med gravering online i vår nettbutikk, champagne glass med navn eller tekst. Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet. Din egen tekst, bilde eller motiv gravert på glass, krystall eller gravert på vinflaske. Kopper og glass med eget trykk.


Vi har et bredt sortiment av kopper og glass som du kan få med din logo - Perfekt for å formidle et varemerke. Diamantslipesett deler. Shopping cart Legg i handlekurven. Høyhastighetsfres 2-pk.


GLASS – gravering på glass. Trykk eller gravering på glass.

For å gi restauranten din et individuelt preg hjelper vi deg gjerne å foredle glassene dine med restaurantens logo. Kan bruke alle standard Windows fonter, clipart og bilder. Vi graverer i de fleste fonter, i de fleste metaller og glasstyper.


Etter et fantastisk kurs med professor og supermentor Jiri Harcuba og. Mette Paalgar og hun lærte oss å gravere på glass. Holder på med dekorering av glass, og på siden her vil jeg vise noe av det jeg har gravert (sandblåst).


Alt fra Ølglass i. Vi kan også tilby lasergravering fra. En fin gave fra firmaet eller privat. Få de flotteste vin, øl, champagne, te- eller longdrinkglassene gravert ! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Vi produserer en mengde små-skilt på denne maskinen.


En håndlaget, klassisk ølkasse med glass og kule europall briketter. Personlig gravert med valgfri tekst. Tøff gave, til noen som lager tøft øl.


Velg mellom premiering i forskjellige type glass - medaljer - plaketter - glass - glassfat - vinglass - statuetter i. I tillegg til vanlige merkeskilt i plast kan du også få gravert eller merket : treverk, glass, skinn, børstet stål, lakkerte overflater eller andre ting som måtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.