onsdag 16. august 2017

Opalisert glass

Opalisert glass til Mini Ø152. Glasset gjør lyset mer diffust. Sjarmerende hvit sekskantet taklampe med jernledd som hektes inn i hverandre i opphenget. Blomsterdekoren på kuppelen er halvvegs.


En er kuleformet (Ø= ca cm), den andre halvkuleformet (Ø= ca cm). Her finner du alt som er opal (frostet, matt, gjennomsiktig). Track-Light opalisert glasshode.


Dette er et skinnesystem som kan bygges ut etter behov. Du velger selv hvor mange skinner, spothoder eller annet tilbehør du. Opalglass er et ugjennomsiktig, hvitt glass som fremstilles ved å sette feltspat, kryolitt, benaske, tinnoksid og lignende til glassmelten.


Til forskjell vil klart glass være. Linz rekke spot med opalisert glass -skjerm og stålramme rundt glasset. De justerbare spothodene gjør det enkelt å justere lyset dit det trengs. En elegant, klassisk lampe fra Ifö.


Vintage ørepynt kjøpt i USA. Classic Glob er laget av porselen og opalisert glass og kan. Brukt bare en gang, i. ELBA TAKLAMPE I MATT KROM, LYS, MED HEIS, OPALISERT GLASS. Silikon mellom.


Leveres i to ulike strøøelser. Formen gjør armaturen spennende, og er stemningsskapende i ethvert lokale. Serien gir gode muligheter. Nedfelt lampe til montering i grunn.


Opalisert glass

Kan leveres i gunmetal eller sølvfarget armatur. Monteres hengende eller i en armatur - fin er den uansett. Opalfarget lampeglass - gir et varmt og behagelig skinn. Dimbar med en LED-dimmer.


Farget folie mellom glasskivene gir mange fargevalg. Beskrivelse: Høvik Verk bordlampe i opalisert glass med messingdetaljer. H=40cm, pent brukt. Dekor LED-pære med Esokkel og opalisert glass.


Opalisert glass

Armaturhus og dekkring i hvitlakkert polykarbonat. Skjerm i opalisert polykarbonat eller opalisert glass. Installasjon og montering.


Rund LED-plafond med skjerm i opalisert glass som kan monteres både på vegg og tak. Flott løsning til entreer og ganger. Det er en takarmatur med en særegen skjerm av matt opalt glass. Det tilbys med eller uten den karakteristiske metallreflektoren.


Metallkomponentene har en. Varmgalvanisert stolpe. Overgangselementer på stolpe er i støpejern. Sokkel skal være som vist på tegn- ing Lyskilde.


Opalisert glass

Velg riktig type i forhold til hvor og hva som skal belyses. Sokkel: E 2 orangefarget opalisert glass. Ikke-kontrollert betegnelse (overskrift)).


Materiale og teknikk: Smykker i sølv og gull, med ulik dekor av emaljering, opalisert glass, markasitt og ben, drevne sølvdåser med gravyr, treskrin trukket med. Det monteres nytt rekkverk i opalisert glass og med stolper og håndløper i lakkerte aluminiums profiler.


Eksisterende betongheller på terrassene fjernes og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.