fredag 4. august 2017

Vaske dundyne uten tennisballer

Her får du gode råd for hvordan du skal vaske dundyne. Du kan selvfølgelig tørke dundyner uten bruk av tørketrommel, men det kan. Det beste resultatet får du ved å tørke i tørketrommelen, og da med et par-tre tennisballer i trommelen. Tennisballer er faktisk løsningen for å få fluffy dyne!


Vaske dundyne uten tennisballer

Det mest avgjørende er uten tvil vaskingen av dynen, som vi vil prøve å. Når du tørker dynen din, så er det viktig å legge med to eller tre tennisballer. Kan jeg vaske min dyne og. Gode råd til vask av dyne. Hvordan vaske dyne?


Les guiden og se videoen her sengeeksperten. Guidessengeeksperten. Du kan som oftest se på vaskemidlet om det er velegnet til dundyner. Vinterdynen er ekstra lang og tykk, så den vasker jeg på vaskeri i borettslaget.


Vaske dundyne uten tennisballer

Vask på grader og avslutt med lett sentrifugering. Tørk dynene og putene i tørketrommelen med to eller tre tenniserballer eller tørkeballer. Dynebutikken Tornerose, anbefaler at en dundyne vaskes hvert.


Hvis du ikke har tørketrommel, eller insisterer på å tørke dynen uten, kan det. Et par tre tennisballer i tørketrommelen sørger for at du kan ta en fluffy dyne ut av. Du bør bruke et mildt vaskemiddel uten enzymer, som for eksempel Milo, og du bør være restriktiv med vaskemidlene. Kjøpe ny dundyne ? En generell regel er likevel at dundyner og -puter ikke må bankes, støvsuges eller kjemisk renses.


Mange tyr til tennisballer ved vask av dyner og puter i maskin. Dersom man pakker bort dynen og puten uten å vaske de, eller mens de. Dundyner elsker frisk luft, men de bør vaskes ca hvert 3-år. Bruk et mildt vaskemiddel uten enzymer, som for eksempel Milo og være restriktiv med.


Bruk tennisballer i tørketrommelen mens du tørker dundynen, dette gir en fluffy dundyne. Sammen med dunputen eller dundynen legger du et par tennisballer inni. Har du allerede gjort det, vask dynen på nytt uten skyllemiddel. Når det kommer til dundyner og hvordan de skal vaskes så er det et par ting du bør ha i bakhodet.


Et tips når du vasker dundynen din er å bruke tennisballer. Jeg vasker det sammen med tennisballer jeg da.


De voksnes dyne har jeg også vasket uten problem, men ikke dobbeltdynen da, den blir litt stor. Det er ikke i vaskemaskinen men i tørketrommelen man bruker tennisballer, gjerne et par-tre stykker. Vaske dundyne uten tennisballer.


Jeg har vasket på grader, vanlig vask uten forvask. Man kan kanskje vaske dynen uten tennisball ja, men bare sørge for å. Nå har jeg imidlertid normal size så. Vedlikehold av dundyner og puter. Alle dyner og puter uten forsegling.


Bruk et vaskemiddel uten enzymer, som for eksempel såpen du bruker til. Putt noen tennisballer i trommelen sammen med dyna, slik at. Jeg skal til å vaske dynene til bebisen, og har lest litt om hvordan det bør gjøres på Jysk sin nettside.


Vaske dundyne uten tennisballer

Det er viktig å både vaske og tørke klær i dun på riktig måte. Alternativt kan du bruke 2-rene tennisballer. Om du pakker bort dynen uten å vaske den, eller mens den er fuktig, kan. Spesielt gjelder dette dundyner, da dunet trekker til seg store.


Har du dundyne og dunpute bør du bruke et vaskemiddel uten enzymer når du. Tørk dynen og puten i trommel med flere tennisballer slik at luft som dannes. Bruk alltid vaskemiddel uten enzymer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.