torsdag 21. september 2017

Bodum brødboks med skjærefjøl

Innebygget luftventil. Plastboksen tåler oppvaskmaskin. Hatt brød i den sikkert ikke mer enn 2- toppen 3. Bodum Bistro brødboks stor. Selve boksen er laget av BPA-fri plast. Tilleggsinformasjon. Leveransemetoder og -tjenester. Produktinformasjon. Kunder hos Obs. Assorterte farger. Vi har fine brødbokser, glasskrukker og plastbokser – og mye mer! En praktisk boks til oppbevaring av ferskt brød. Skjærebrettet har dype riller til smuler og er laget. Lokket kan brukes som skjærebrett.


Den flotte brødboksen fra Bistro serien er både pen og praktisk, med den innebyggede lufteventilen. Den stilige, gule brødboksen i BPA-fri plast holder brødet ferskt over lengre ti og kommer med et lokk i bambus som. Norges største utvalg av design for ditt hjem.


Bodum brødboks med skjærefjøl

Gratis frakt og levering innen dager! Finn laveste nettpris her. En god brødboks gir deg mer orden på kjøkkenbenken. Samtidig er en brødboks også med på å ta vare på brødet bedre.


Bodum brødboks med skjærefjøl

Har du derimot god utluftning, vil sannsynligvis en brødboks i tre gjøre nytten. Brødboksen har et moderne design med. BISTRO BRØDBOKS (SVART). Denne stilfulle oppbevarings løsning av dine tørrvarer er laget i polypropylen (PP-plast) og har et lokk i. Laget av bambus og BPA-fri plast.


Bambuslokk som også kan brukes som skjærebrett. Mål: 29x10xcm. Har prøvd brødboks, men forblir ting bare liggende og mugne, så vi har landa på å. Pris: 4kr Fri frakt RoyalDesign. Christiania Glasmagasin.


Viser produkter. Første tilgjengelige leveringsdato kan variere basert på ditt postnummer. TG skjærefjøl gummitre 42xcm. Utsolgt i nettbutikk. I BPA-fri plast med bambuslokk. Legg til for sammenligning. Heltre skjærefjøl i oppvaskmaskinen! Jærfjøla Accoya 3er kanskje den mest fleksible skjærefjøla. No products in the cart. Previous PostPrevious BRØDBOKS MED SKJÆREBRETT LITEN GUL. Det miljøvennlige bambuslokket kan snus og brukes som skjærefjøl. DEAL OF THE DAY. DKK, DKK Buy Now.


Bodum brødboks med skjærefjøl

Pour milk into it, push the button, and voilà.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.