onsdag 20. september 2017

Gamle emaljerte skilt

Her kommer et utvalg av diverse gamle skilter fra forskjellige bransjer og produsenter. Skiltene har fet blank emaljering, høy kvalitet som gir en svært lang levetid. BESTILLING EMALJESKILT METROPOLITAN SERIEN. Original design.


Håndlaget med sjablonger og ekte glassemalje.

Vakre husnummer, navneskilt, dørskilt og postkasseskilt. Farrisskilt fra Porsgrunn porselensfabrikk,håndmalt. Emaljert reklameskilt, OSLO ØL, DAGENS ØL, BAYERØL.


Strøkent og pens emaljeskilt fra tallet. Gammelt emaljert skilt fra NSB med tekst. Truleg ikkje så lett å finne lenger. Bilde av Coca-Cola Vintage Treskilt To-Sidig. Husnummerskilt i ekte emalje.

Ekte emalje er smeltet glassmasse, og må ikke forvekslet med skilt malt med en emaljelakk. Våre skilt er kopi av et gammelt norsk. I år har Ola Nordal bodd i Ås. De gamle, emaljerte reklameskiltene ble sannsynligvis hengt opp på en eller flere bygninger i Ås i årene.


Firkantede emaljerte nummerskilt, hvit med sort nummer. Kvadratisk skilt med den gamle logoen til Norges postvesen. Nye og gamle «strikke bilder» på plass i nettbutikken. Dette fine emaljerte skiltet passer fint over garnkurven.


Route US 6 The Mother Roa metallskilt 40xcm. ESSOJENTA emaljert skilt, høyde cm. Så oppdaget han floraen av emaljerte reklameskilt, og begynte å. Han har også aksjebrev og en større samling av gamle fakturaer - det er.


Stort udvalg af Emaljen Skilt til billige priser. Oplev vores kæmpe udvalg af vejrbestandige emaljeskilte til dør, hus, have og meget andet.


Se det flotte sortiment eller design dit helt eget, unikke skilt. Olkusz - Stort sett med emaljerte stålprodukter for å ta vare på sårede og syke (27) - Bauhaus - Emalje.

Rektangulært emaljert skilt, sort tekst på hvit bakgrunn. Dette er noe jeg alltid har ønsket meg - et gammelt emaljert Post skilt ! I går fant jeg et på Kadettangen Bruktmarked i Sandvika. Dette er et sett med krukker i ulike størrelser. Det kostet jo litt.


De er laget av metall og er emaljert. Blomsterkrukkene har en marmorert grå farge. Nydelig gammelt design. Oslo i bydel Gamle Oslo.


Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Christiania Ssm Skilt - Stempel- og Merkesystemer. Men gamle emaljerte reklameskilt er også kunst.


Mange vakre slike skilt, det så jeg da jeg var på museer i England i sommer. Og jeg har sett. Om et år eller to ville Frauenkirche stå der igjen, atter i sin gamle prakt, som om.


Fartet Eriks gamle mor rundt i bygda på en slik firehjulsdoning? Hun fortsatte mot. Ingen ringeklokke, men et emaljert skilt som det sto Iversen på. Fra pins gikk interessen videre til alt mulig av gamle reklameeffekter.


For – år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.