onsdag 4. oktober 2017

Bilder på veggen

Les våre beste tips for å planlegge, plassere og henge opp bilder på veggen. Vi har samlet en rekke tips og triks som gjør det enklere for deg. Bilder kan bidra til å gjøre en vegg mer personlig og gir deg mulighet til å påvirke hele romfølelsen.


Se bildene som kan gi ulike atmosfærer. Nei, du skal ikke henge opp ett bilde på veggen. Ser veggene i huset ditt nakne ut, eller er det kanskje for mange bilder ?

Slik ser du hvilken dimensjon som gjør seg best på din vegg, og tapen fjernes lett uten å etterlate spor. Tenk på at bilder ikke bør henge for høyt på veggen, og at. Få dine beste opplevelser og fineste minner opp på veggen. Dekorer hjemmet med favorittbildene dine!


SE PRODUKTUTVALG. Bilder er kanskje det som sier mest om oss og stilen vår. Enten du vil pryde veggen med klassiske motiver eller du vil skape liv og energi med et bilde i sterke.


Veggen er tom og de digitale bildene lengter etter å få en plass på den. Men hvilke bilder skal du velge, hvor skal de henge, og når skal du få tid til å gjøre det ?

Ved å henge flere bilder tett-i-tett på en liten vegg, gjør man veggen til et bilde i seg selv. Foto: FOTO: Yvonne Wilhelmsen. Heng opp bilder rett.


Når du har bestemt hvor på veggen bildene skal henge, er neste skritt å sørge for at bildende henger rett. Smart utstyr å ha for hånden. Se etter blant de motivene vi tilbyr, og kanskje finner du en favoritt som du absolutt må ha på veggen i hjemmet. For eksempel: Hvis veggen din er meter bre så blir det 3m x 0. Nå har du det ideelle forholdet mellom bilder og vegg.


Hva tenker du om å gi bildeveggen din et nytt. Hvordan få bildeveggen spennende. Passepartout på noen bilder fremhever bildet bedre og gir en fin.


Bilder på veggen Mange bruker mye tid på å fundere og diskutere hva slags bilder de skal ha på veggen. Det er også viktig å tenke gjennom. Synes du bildene du har på veggen ikke kommer til sin rett, eller er du usikker på hvordan du skal henge opp nye, her er noen tips.


Bestill bilder online hos Happywall. Velg blant våre stilig motiver, eller trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller. Blomster veggen veggbilde.


I dag fikk jeg plutselig lyst til å ta noen bilder i egen stue, med lune varme høstfarger og friske blomster. Jeg skal ikke skryte av at jeg faktisk satt.

Skal du henge flere bilder i nærhet til hverandre, som i en typisk bildevegg, kan det være en idé å legge bildene på gulvet på samme måte som. Uansett om du har Picasso, Munch, fotografier eller barnetegninger på veggen hjemme, er det sannsynligvis noe du gjør feil, skal vi. Du kan designe plakater gjennom nettet med dine egne personlige bilder.


Et trykk kan brukes til mange steder som en unik dekorasjon på veggen, f. Leter du etter et sort-hvitt bilde til hjemmet ditt? Lag det selv med dine egne bilder.


Vi tilbyr en haug av designmuligheter, les mer her. Her har vi et stort utvalg av forskjellige bilder som kan få pryde veggene i hjemmet. Veggen er som et tomt lerret – fyll den med inspirerende bilder som passer i ditt hjem.


Vi har både lerretsbilder, glassbilder, bilder i rammer. Paret henger heller opp bilder enn å male veggen, og de bytter om på bildene oftere enn de vasker gulvet, forteller de med glimt i øyet.


Slik henger du opp bilder på rett linje. Det første man skal gjøre er å finne inspirasjon og velge ut de bilder og motiv man ønsker å ha på veggen.


Man kan kombinere alt fra nyinnkjøpt kunst, stilige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.