tirsdag 28. november 2017

Benkeplate lys eik

Benkeplate lys eik

Et robust og solid sofabord i moderne industrielt design. Sjekk priser på bord betong sofabord. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp bord betong sofabord billig i nettbutikkene.


Benkeplate lys eik

Se utvalget på. I hjertet av stuas mest komfortable sone er sofabordet – et funksjonelt og dekorativt møbel som setter mye av stilen for resten av rommet. Våre sofabord finnes i. Et stilrent og moderne salongbord i en tidløs kombinasjon av betong og jern. Mål: W:1x D1x H:cm.


Vedlikehold: Tørkes lett med. Minimalistisk sofabord i sort metall i bordplate i betong laminat. Del betaling fra. Sofabord i sort metall med topplate i betong.


Average rating: 3. Betongfarget med sort metall understell. Variant: 120xcm. Forventet leveringstid: 2-uker. Fargenavn, Bronse. Legg i handlekurven. Trygg hjemlevering. PU belagt bordplate. Mer motstandsdyktig mot merker og riper. Med lakkerte metallben og bordplater i betong -look har bordene en rå, upolert utstråling. STØRRELSE: L:1H:D:60. MATERIALER: SPONPLATE, METALL, PVC. Modern design i kombination. Stilig sofabord med svartfarget metallbase og grå bordplate i lavastein.


Et herlig sofabord med et moderne design. Understellet er produsert av MDF med en grå betongutførelse og detaljer i krommet metall. Produkter med stikkord “ betong ”. Viser alle resultater. Bordplaten er av herdet.


Benkeplate lys eik

Tilleggsinformasjon. Nordal betong sofabord. ConfidentLiving. Terrazzo er en steinplate med base av betong som blandes med knust naturstein av ulike slag. Passer fint som sidebord eller sofabord. Tilsvarende produkter. Finnes også i 95x95! Jeg leker for tiden med tanken om å støpe et sofabord i betong, og har gjort meg opp en del tanker. Utfordringene ligger i at jeg ikke har så mye.


Den mest trendy stilen nå er nok den industrielle stilen der sofabord med bordplate av betong og understell av jern, fastslår Haust. Hos oss kan du velg blant runde, kvadratiske og rektangulære bord i mange ulike materialer.


Bolia Design Como sofabord 60x12H48.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.