onsdag 22. november 2017

Gamle parafinlamper

Skade på innsiden av glasset. Parafinlampe formet som kaffekanne. Intakt med ubrukt veke. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. DigitaltMuseum found 8hits. Taklampe Kragerø Aladdin.

Imiterte parafinlamper (17). Lite som er så fint som gamle bygårder med gamle Lite som er så fint som gamle bygårder med gamle rekkverk forran flott utsikt. For admin:… kr 545.


Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent selv i vårt. Det er to hovedtyper parafinlampe, begge brenner parafin, men har ulik virkemåte, vekelampe og trykklampe.


Dette var den mest vanlige lyskilden fra slutten på. Slik fungerer parafinlampen : Du løfter først av brennerrøret og skrur deretter av selve brenneren ved å dreie den mot.


På gamle parafinlamper fra denne fabrikken står bokstavene POC.

Kort for Paraffin Olie Company. Kosmosbrenner Kosmosbrenner med veke linjer. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Restaurering av parafinlampe. Demonstrasjon av gamle arbeidsteknikker på Dyrskun. Det er noe nostalgisk ved å fyre opp den gamle parafinlampa og kjenne den stramme lukten av parafinos, blandet med en odør av brent veke. Pakker ekstra godt og sender over hele landet.


Jeg fant inspirasjon i gamle parafinlamper, og brukte glass så lyspæra ble synlig og et dekorativt innslag, akkurat som flammen i de gamle lampene. Herlig gammelt, lite og nusselig syskrin har vi fått til vår butikk Innholdet følger me og prisen er gode kr 1. Materiale og teknikk: Jern belagt med tinn, glass, messing, silke og bomull.


Her finner du vårt brede sortiment av glødelamper og reservedeler til gamle lamper og annet elektrisk. Se vårt utvalg og. Slike lamper ble brukt allerede i Det gamle Egypt og er enkelte. Vi kan skaffe det meste av tilbehør til parafinlamper, - reservedeler, veker, brennere.


Glassmagasin var den største leverandøren av parafinlamper til NSB. Hvordan finne lamper som passer til et 1år gammelt sveitserhus?


Over dette bordet ønsker vi en taklampe, en parafinlampe, gjerne med. Søk etter "gammel parafinlampe " returnerte 1treff.

PrisNOK43inkl. Dette er en kvadratisk parafinlampe i klart. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Fin gammel lampeer hel og fin Høyde 65cm. Gammel lampe høyde 80cm.


Har du arvet en gammel lysekrone eller funnet en kul 50-talls lampe på loppemarked som du vil bruke, men som ikke virker? Gamle parafinlamper i god. På lampeverkstedet til Majorstuen.


Jo bredere veken jo mer lys og større drivstofforbruk. Hvis en gammel veke sitter fast i en brenner som.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.