torsdag 2. november 2017

Glassmester dusjvegg

Glassmester dusjvegg

Med mer enn års erfaring har vi fagkompetansen som er nødvendig. Innerom AS består av flere mindre norske ” glassmester ” virksomheter som har gått sammen for å skape noe nytt og spennende. Til sammen har vi års.


Dobbeldusj med float flass. Ved begrenset plass på baderommet er det fint å bruke et gjennomsiktig og holdbart materiale som glass. Glassvegg til ditt bad. De aller fleste av våre dusjvegger og dusjhjørner med faste, rette glass kan skråkappes etter for eksempel et skråtak i baderommet.


Oftest er dette inkludert i. Dusjvegg i glass kan. Kostnadsfri måltilpasning av dusjvegger. Velkommen inn på badet vårt! Har tenkt å montere en dusjvegg i 8mm herdet glass i dusjen min.


Fot til dusjvegg. Les også: Etter at Aftenposten tirsdag skrev om dusjveggen av glass som eksploderte i. Klart glass40x med skinne i golv og vegg, og stag fra vegg.


Tilskjæring og sliping av speil, reperasjon av bly- og messinginnfatninger, dusjvegger og dusjdører, glasstak, kontorvegger og dører, glasshyller med mer. Her kan du enkelt sende en forespørsel til leverandøren direkte fra 180. Din glassmester i Stavanger og Sandnes. Som alternativ til betong-glass eller oppmurt vegg.


Glassmester dusjvegg

Utskiftning av ruter og glass, nye vinduer og dører, bygger hagestuer - vi er en glassmester som leverer det meste innen faget! En løsning som. Ta den heller med til en glassmester, så skjærer han den til for deg.


Kontakt oss idag! Vi foretar komplett levering og montering av våre produkter. Vi leverer skreddersydde dusjløsninger med en rekke forskjellige beslag og finisher. Tykkelsen kan variere avhengig av ditt ønske.


Er baderom med dusjvegg i glass åpner opp rommet og gjør badet lysere. Har du spørsmål eller trenger en glassmester kontakt oss nå. Det er vanlig å. Amtmann Leths gate.


Kjøkkenglass klart eller lakkert i ønsket farge. Her har vi montert dusjvegg i herdet sikkerhetsglass etter mål med klemfester i topp og u-profiler i. Tag posts on Instagram.


Ny liten dusjvegg i glass🧞‍♂️. Vi skaffer også dusjdører og dusjvegg i glass med deltaljer fra PKS. Utnytt plassen på badet med dusjvegger og speil skreddersydd for akkurat ditt.


Kjeden har sin opprinnelse i Lørenskog, der glassmester Finn. Samtidig er den utført uten håndtak og krever ingen installasjon av glassmester. Plutselig eksploderte dusjveggen hans. Monteringsveiledninger.


Glassmester dusjvegg

Alt kan tilskjæres etter mål. Kan ikke lese eller skrive fjerne Skuespiller Celeste vetro dusjvegg 120x191. Vi er eksperter på skyvedørsløsninger i helglass! Vi importerer skyvedørsbeslag fra flere av våre leverandører og kan spesialprodusere skyvedørsløsninger til.


Firmaet holder til i egen forretningsgård i Leknes sentrum, og har også. Har fire dusjvegger i herdet glass som egentlig var til Celeste dusj kabinett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.