torsdag 25. januar 2018

Magnettavle clas ohlson

Magnettavle clas ohlson

Den moderne oppslagstavlen - i eikefinér. Innred med flere oppslagstavler - lag en kollasj. Heng opp handlelister, bilder etc. Har plass for alle de viktige tingen. Magnettavle glass Ukeplan. Selvheftende krittavle, enkel å sette opp. I butikk Velg butikk. Rull den sammen og ta den med deg. Flott innredningsdetalj i hjemmet eller på kontoret. For handleliste, viktige notater eller bare hyggelige ord. Penn og magneter medfølger. Tavle til notater, huskelister, bilder etc.


Magnettavle clas ohlson

Kompletter med passende kartnåler. Enkelt å viske ut og. Flaten kan overmales med tavlemaling. En boks rekker til ca. Passer både hjemme, på jobben, innen sport etc. Bruk den både hjemme og på jobben, eller kanskje på skolen? Veggmontert modell med aluminiumsramme og magnetisk underlag. Legg i handlekurv. Naga magnettavle glass, Heksagon, cm. Skriv anmeldelse. Hjelper deg å planlegge ukens oppgaver. Tydelig og enkel i bruk. Hei, vi selger denne glassmagnettavlen.


Pins på Furniture av Mari Bøckmann. Lagret fra clasohlson. Planen er å feste magneter på blant annet øyenskygger og. Kjøpte magnettavle på IKEA. Borret hull i platen. Tegnet opp sirkel ved hjelp av brusopptrekker. Hus, Norges største duppedittmarked. Jeg er på jakt etter en selvklebende magnettavle fordi vi har en hard murvegg som vi ikke kan feste noe på. Sånn tavle må jeg også ha! Får frysninger av korktavler. Her var det nok med strøk for å dekke.


Tavlemalingen er kjøpt på Europris. Gjenstår å se hvordan det fungerer. Clas Ohlson kr 7- pr stk). Produktet består av en borrelås med tape på. Rammeborrelås for du kjøpt på Coop Obs!


Heng rammene på en litt "kautisk" måte. Du kan gjerne variere med dine egne. Etter idè fra kona har jeg laget en magnet-tavle med info-kort om. Ei stor tavle (kjøpt fra noen som selger til restauranter og kafeer og sånt).


Magnettavle clas ohlson

Nobo,-Nano-Clean. Kjempe gøyt for ungene å.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.