onsdag 14. februar 2018

Grå vegger kjøkken

Utforsk denne tavlen til Lill Jansen på Pinterest: « kjøkken farge». Jeg er veldig glad i gråtoner, men etter å ha malt soverommet. Besøk din HTH-butikk og opplev alle mulighetene med et grått kjøkken. Den varmere greige-fargen som er en blanding av beige og grått er populær å bruke i interiøret for tiden, og følger den varmere fargeskalaen der.


Enda vanskeligere var det å male kjøkkenet som er plassert.

Hun var mer enn klar for noe annet enn hvite vegger. Nå skulle veggene males grønne. Flere prøvebokser anskaffes og fargene. Her har vi kombinert grå kjøkkenskap fra Ikea med en lys blå farge på veggen.


Vil du male kjøkkenet, men mangler inspirasjon til nye farger som bringer estetikk inn i rommet? Kanskje et grønt eller grått kjøkken kan være noe for deg? Hvitt, svart og grått er stadig trendfarger på kjøkkenet, men det er ikke.


Synes du ferskenfargede vegger blir litt «mye», er det heldigvis ikke all.

Valg av fargekombinasjoner på kjøkkenet kan være en utfordring for mange. Dersom du kunne tenke deg et kjøkken med grå fronter eller vegger, finnes det flere.


Smaker maten ulikt om du har grønt, blått, grått eller svart kjøkken ? Selv om hvite vegger gir rikelig med lys i rommet, er kremhvite og tonede. Folk maler over både vegger og innredning.


Vi ser mange nyanser av grått, men også en del andre farger, gjerne i dempede og sotaktige varianter. Skal til å pusse opp kjøkkenet. Kjøkken og stue ligger ved siden av hverandre. Innredningen blir grå og gulv og benkeplate er også i en gråtone.


Har vurdert å bare ha vit og heller sprite opp. Nå, etter år, har det hvite kjøkkenet nådd sin peak, og er i ferd med å. Et stort og romslig kjøkken fikk kjøkkeninnredning i peppergrå og med hvite vegger, hvit ventilator og hvite. Flügger flutexi fargen grålys i stor stue og soft black i liten stue. De ville vekk fra overskap i furu og vegger i rosa terrakotta.


De fikk malt overskapene og veggene i en mild rosafarge, mens underskapene ble. Hvordan passer de grå veggene på kjøkkenet og gjør ikke interiøret kjedelig og dyster?

Kombinasjonen av grå vegger med fargen på kjøkkenet. Jeg kunne vel heller tenke meg en eller annen grå tror jeg, På noe annet enn.


Med skitne farger menes farger med litt grått eller brunt i seg. Barcelonas flater passer til alle stilarter. Vi skal pusse opp kjøkkenet. Ikke bytte det ut, men male fronter, bytte Benkeplata osv.


Har gjort dette før i min gamle leilighet med stort hell. Grønnaktige nyanser er spesielt populært på kjøkkenet. Veggen mellom underskap og overskap er et område hvor man kan.


Også mer lyse, tandre farger som blek fiolett, beige, blek grønn, grå og lilla. Med en kontrast som grønt eller gul gulv, vil et grått kjøkken se mer imponerende ut. Hvis du kjøper gråmøbler, kan veggene innredes i hvilken som helst.


Jeg har et kjøkken som er kremgult - med hvite vegger. Ser for meg at grå matte vegger med Pure Color vil redusere gulfargen litt. Liker veldig godt. I et lite hjørne på kjøkkenet er det en liten spiseplass for folk i farta.


På veggen bak henger en kombinert tavle og magnetplate, som gjør det mulig å henge opp. Vegger : LADY Supreme Finish Silkematt – 103Kalk. Slutt på de hvite og grå upersonlige «boksene» og inn med det personlige og. Du kan for eksempel kle.


Det er smart å velge en tidløs kjøkkeninnredning som kan tilpasses etter trendbildet. Grå er en tidløs og praktisk farge med mange kvaliteter som har blitt.


Nedenfor har vi malt vegger og radiator i den vakre grå fargen Illuminated Le Havre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.