torsdag 22. februar 2018

Lykter utendørs

En blafrende lykt på terrassen etter mørkets frembrud på hytta, eller ved inngangsdøren når du kommer hjem, tilfører litt hverdagsmagi. Her finner du et stort utvalg av lykter og belysning til både inne og ute. På Dubuy er det prisgaranti på lys, lysestaker og alle andre belysningsmuligheter.


Lykter utendørs

Shopping cart Legg i handlekurven. Lykter og lysestaker for koselige kvelder med levende lys. Vårt utvalg av lykter og lysestaker er inspirerende. Se vårt store sortiment av lykter og lysestaker.


Lykter utendørs

Skap din egen stil med sesongens lykter. Uansett årsti om du er inne eller ute, har vi noe for enhver smak. Hos JYSK finner du et stort utvalg lyslykter og lanterner i forskjellige. Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys.


Lykter utendørs

Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak. Lanterner og lykter skaper en lun og koselig stemning, uansett årstid. Alle leveres med LED-lys.


Noen har plug-in trafo for tilkobling til 230V, og noen benytter. Boulder lyslykt i rustfritt stål har et beskyttende lokk og kan brukes utendørs. Design: Slettvoll.


Lykten har base i stål og sylinder av glass. Vi har også et stort utvalg av LED lys. Vi nordmenn elsker å tilbringe sommeren mest mulig utendørs - vi har derfor plukket ut noen.


Nyt lange sommerkvelder med lykter og levende lys! Tøm Vis resultater(21). Produkter Filtrer og sorter. KAN KJØPES PÅ NETT. Silje lanternesett - Gullfarget metall med glass. Ingen sortering, A-Z, Z-A, Populær, Tilgjengelighet, Nyeste, Lavest pris, Høyest pris. Andrea Lyslykt H28. Hos oss finner du lysestaker og lykter som gjør det koselig både innendørs og utendørs. Lamper og lykter for inne- og utendørsbruk.


Det er kjedelig å kjøpe pynt og lykter til utendørsbruk, og oppdage at de begynner å ruste. Utelykter som ikke ruster. Dette har vi tatt i betraktning ved utviklingen av.


For det kan jeg love deg at det er manko på – stilige lykter som tåler vær og vind. Men for noen år siden fikk vi inn disse fine lyktene på Willab. Rustfrie lykter til utebruk. Enkelt design kvalitetsmaterialer gjør at den har en lang levetid.


En lykt som tåler hardt vær som snø, slud frost, vin regn. Lighthouse passer inn i ethvert miljø – utendørs som innendørs. Bruk lyslykten på en deilig og varm sommerkveld i hagen eller på terrassen, eller innendørs på. Disse ble kjøpt i førjulstiden og er veldig fine til resten av utendørs belysningen.


Veldig koselige lykter. Savner en flamme på veken, men veldig fone likevel. Hos Louis Poulsen har vi et kontinuerlig engasjement for å skape design.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.