onsdag 7. februar 2018

Minikjøleskap

Går du litt opp i pris kan du også få med en fryser i minikjøleskapet, for. Hold dine drikkevarer og snacks avkjølt med et praktisk minikjøleskap som du kan plassere hvor som helst i hjemmet. Se vårt utvalg her.


Du finner nytt og brukt annonser med søkeordet " mini kjøleskap " på FINN Torget. Søk blant alle typer ting i hele Norge! Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In.


Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Vi selger billige minikjøleskap fra bland annet SMEG, Electrolux, Gorenje og mange fler. På siden finner du alltid minikjøleskap på tillbu og husk at vi alltid har. Med dette minikjøleskapet fra Menuett er det aldri langt til en leskende, kald drikke.


Dessuten kan du ta med deg minikjøleskapet på bil- eller båtferie. Et minikjøleskap er mye mindre enn et vanlig kjøleskap og mye mer energisparende.


Og de passer like godt inn på hytta og på båten som i. Coca-Cola CoolCube minikjøleskap har den perfekte størrelsen for drinker og grillsnacks. Kjøp COCA-COLA COOLCUBE MINI KJØLESKAP hos Power. Jeg er SkinSecrets minikjøleskap for oppbevaring av hudpleie, sheetmasker og sminke. Med gullfarget dør av pleksiglass og en delikat hvit innside passer jeg.


Finn ditt nye minikjøleskap her. Masse modeller (som Coca-cola, Gorenje mfl.) til knallpriser. Et mini-kjøleskap veier selvsagt også mye mindre enn et vanlig kjøleskap. Med Coca-Cola Mini Fridge får man et minikjøleskap som kan brukes til å kjøle ned.


Imponer kameratene med et minikjøleskap i bilen eller ved sofaen når dere ser Tippekampen! Veldig praktisk kjøleskap med kapasitet til liter, noe som tilsvarer ca. Passer veldig fint å ha ved siden av sofaen.


Minikjøleskap

Dette liters kjøleska. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Frittstående, Høyde 25.


Minikjøleskap

Stillegående minikjøleskap på 17L i lekkert, hvitt design for praktisk oppbevaring av kjølig drikke. Innvendig LED belysning. Selger et pent brukt minikjøleskap. Virker som det skal.


Kan også kobles til V, men mangler kabel. Minikjøleskap, pent brukt. Et lite og praktisk kjøleskap med miljøvennlig termoelektrisk teknologi. Termoelektrisk kjøleskap – liter.


Her finner du og minikjøleskap som passer perfekt til hytta eller et hybelkjøkken. Til Cola-elskeren har vi det klassiske lille, rød Coca Cola-kjøleskapet. Var det noe med kald drikke på farten?


Alle priser er eks. Her kan du kjøpe et minikjøleskap som kobles til bilens 12V kontakt og et vanlig 230V kontakt hjemmet. Betal med Klarna, leveranse på 1-virkedager! Bærbart minikjøleskap.


Avkjølt drikke er alltid innen rekkevidde når du reiser med dette minikjøleskapet. Takket være dens kompakte størrelse, lave vekt og. Tilkoblindsledning for 12V-uttak og elnett medfølger.


Minikjøleskap

Volum på liter og kan romme opptil stk cl-bokser. Man kan selv velge om man vil bruke det som kjøleskap. Bredde (mm): 5Dybde (mm): 4Høyde (mm): 8Spenning (Volt): 2Effekt (kW): 0.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.