fredag 9. mars 2018

Dekkstativ vegg

Praktisk, sammenleggbart stativ som festes på vegg. Framstilt av pulverlakkert stål. Unik lagring av bilhjul og sykler på din P-plass vegg. Tilgjengelig kun for deg når enn du behøver dette.


Dekkstativ vegg

Engangsinvesteringen er verdiøkende for din bolig. Justerbart dekkstativ for oppbevaring av 4–dekk. Oppbevaring av sommer- eller vinterdekk på vegghengt stativ. Oppfellbar, justerbar og stabil dekkoppbevaring med plass til fire dekk.


Dekkstativ vegg

Felles enkelt opp mot veggen når den ikke er i bruk. Vi har også rimeligere dekkstativ uten hjul, og kroker til å henge dekkene på veggen. Kom innom BG Bilrekvisita eller send en forespørsel.


VI SENDER OVER. Noen som har vært borti alternative måter å oppbevare dekk på vegg på? Det finnes bøttevis av dekkreoler som står på gulv, men her til lands.


Spesialprodukter som dekkstativ og dekkreoler er den beste løsningen for oppbevaring av dekk. Stativet passer for hjul i størrelsen 5- 8mm. Dekkstativ for horisontal. Det er tillatt med dekkstativ på vegg.


Dette gjør at stativet. Sykkelparkering i vinter. Anvendelsesområde: På betongvegg i fellesgarasje. Det beste er å bruke dekkstativ eller henge på vegg, men har selv i alle år bare stablet mine dekk å aldri fått ubalanse i dem.


Sollys ødelegger. Du kan oppbevare dekk på veggene ved å henge opp dekkhengere eller kjøpe et ferdig dekkstativ. Prisgunstig serie med dekkstativ i sjøvannsbestandig aluminium. Fro å få en helhetlig løsning blir dette montert på veggen bak hver enkelt parkeringsplass.


Dekk på felg skal lagres liggende oppå hverandre i en stabel, eller hengende på tilpassede dekk-kroker på veggen. Veggstativ garasje. Med mindre du har dekk. Kan brukes både i. Enestående sikring og lagring på din P-plass vegg, sykler, bilhjul, ski og EL-bil kabler.


Installasjon av dekkstativ. Trykk på dekkstativet med tilstrekkelig kraft for å sikre at det sitter godt fast. Montere hoved enheten på en vegg. Smart oppbevaring av sommer- og vinterdekk.


Leveres med nylonovertrekk som holder støv og skitt borte. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og. Skaff deg et vegghengt dekkstativ eller solide kroker du kan henge.


Her kan du oppbevare ting som ikke lar seg henge på veggen, typisk. Noen har dekkene på veggen, men det blir litt tyngre ettersom du må løfte de opp hver gang. Heng opp verktøyet på veggen eller sørg for at ekstrahjulene til bilen aldri står i veien.


Sjekk våre smarte løsninger. Popularitet, Mest solgt i min butikk, Navn (A-Å ). Thule veggholder sørger for en funksjonell og enkel oppbevaring av sykler og sykkelholdere. Henges på veggen og sparer dermed gulvplass i garasjen. Da kan du bygge din vegghylle med hjelp av veggskinner.


Fest veggskinnene på veggen og fest hyllene. Maling av vegger og tak innenfor sameierens balkong er ikke tillatt uten forutgående godkjenning fra.


Dekkstativ vegg

Skap bedre plass i garasjen ved å henge syklene i taket eller på veggen når de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.