onsdag 21. mars 2018

Hjemmekoselig stue

Hjemmekoselig stue. I dag ønsker jeg å vise dere stua vår ! Etter en lang periode med nakne vinduer, har gardiner igjen blitt «stuerene».


Og det bidrar selvsagt til å bringe mer lunhet til stuene rundt om i. Denne stuen er innredet både elegant og avslappet på samme tid.

Massevis av myke tekstiler skaper en lun og koselig stemning i stua. Hvordan ser din drømmestue ut? En koselig stue trenger ikke være en kontrast til eleganse.


Vi viser hvordan du enkelt kan få en stue som både. Her får du interiørbloggernes tips til en koselig høststue. KONTRASTER MED MØNSTER: Marcela Recondo med. Lyst, lunt og hjemmekoselig.

Gammel eikepanel, en vegg av rød teglstein og gammelmodige møbler gjorde ikke stuen til det koselige fristedet eierne ønsket. Kjør på med farger og personlige detaljer for et koselig hjem. Er det viktig for deg å ha det koselig hjemme, eller vil du at det skal være hipt, elegant eller klassisk? Kanskje litt av alt?


Lastet opp av brukeren. Flere som ligner. Stylistens stue : Thereses koselige vri på skandinavisk modernitet. Resultatet er en lun og koselig versjon av den vanligvis minimalistiske skandinaviske stilen.


Jeg har flyttet inn i ny leilighet og jeg synes det er så kaldt. Altså ikke kald temperatur. Veggene er hvite, sofaen er sandfarge, har litt tepper og. Ingrid Aune Westrum bak bloggen Fjeldborg.


Puter og pledd gjør stuen lun og hyggelig. Med Heimatt har IKEA og TINE skapt en hjemmekoselig kafe for studenter på Grünerløkka. Jotun har bidratt med alle de nydelige fargene.

En helt vanlig hjemmekoselig stue. Det ser ut som en stue. Når Ingeborg har kulturelle arrangementer, fungerer. Denne unike, finske tømmerhytte er bygget til høyeste standard.


Dette brukte Tid for. Stowmarket - Fasiliteter som: Internett, Kjæledyr er velkomne, TV. Beschikbaarheid : stk. Legg i handlekurv. Leiligheten er gjennomgående lys og trivelig. Stue med mulighet for individuell møblering. Lys og hjemmekoselig stue. Kristiansund skal dekoreres og males om til å bli som en hjemmekoselig stue. Drømmer du om å komme hjem til en varm og hjemmekoselig stue ? Er du lei de hvite og grå veggene som har stirret kaldt og minimalistisk på deg siden midten.


Slike stuer vil gjøre et positivt inntrykk og gi deg muligheten til å oppleve en virkelig hjemmekoselig atmosfære. Kombinasjon av.


Her kan du sitte inne i sofakroken i en hjemmekoselig stue og nyte utsikten, eller sitte ute på plattingen og nyte en kaffekopp i fred og ro til lukten og lyden av sjø. Derfor er det viktig med en stue som er hjemmekoselig og innbyr til samvær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.