torsdag 1. mars 2018

Pusse opp spisebord furu

Pusse opp spisebord furu. Ta innredningen i spisestuen din til neste nivå med unike spisebord fra Bolia. Se hele sortimentet, hvor du finner.


På bordplaten i dette tilfellet, som altså er en mykere tresort ( furu ), ble det brukt et 220-papir. Resultatet ble en. Slik pusser du opp spisebordet.


Hei, jeg har et furubord fra 70-tallet, som jeg sliper av hvitmaling og lakk. Ta deg tid til å gjøre en skikkelig jobb med pussingen om du tar fatt på ditt eget bord, da er sannsynligheten for ar. For idag har jeg pusset og malt et veldig gammelt spisebord som vi skal ha i. FØR: Bordet var fullt brukbart, men slitent. De fleste bord er overflatebehandlet med olje eller lakk.


Da bør man rengjøre bordplaten, og så ha. Man trenger ikke bestandig å måtte kjøpe seg nytt bord. Noen ganger så kan det faktisk holde med å. Ole viser en rekke prosjekter laget fra bunnen av med enkle materialer, mens Aleksandra viser.


Pusse opp spisebord furu

Som regel er furu den tresorten man forbinder med gulning. Lakken må løses opp, og møbelet må vaskes og stå til tørk før pussing.


Se oppskriften på fornyelse av fire typisk loppefunn: Furukommode, telefonbord i teak. Her er tre tips til deg som vil kjøpe gamle møbler for å pusse opp. Fornyelse av gammel lakkert furu kommode.


I det siste har jeg fått flere forespørsler ang å pusse opp gamle furumøbler. Istedet for å svare hver. Jeg har furubord fra 70-tallet som er malt og lakkert.


Deretter pusser du bordflaten godt og fjerner alt støv med en tørr mikrofiberklut. Du kan teste utseendet ved å snu bordet opp ned og påføre det på baksiden. En bandsliper gjør susen når en skal pusse ned glatte flater. Gammelt bord som kunne endt på fyllinga.


Et ordinært tv-skap i furu. Kommoden har fått nye knotter, to i hver skuff, og gamle skruehull på midten er borra opp og plugga. Jeg har et spisebord i det jeg antar er overflatebehandla furu. Har lakkert furubord nå, og det er stygt allerede etter to år på sitteplassen til.


Vi har tenkt å bruke det opp og ha stygt bord til minsten begynner på skolen. I noen tilfeller kan en møbelsnekker fikse problemet. For en amatør vil heltre være lettere å pusse opp.


Pusse opp spisebord furu

Når det gjelder pussing, så. Her etter puss, lakk og klarlakk. Jeg prøvde først med sandblåsing, men ga det fort opp pga mangel på tilgjengelige fasiliteter. Hus og hage - Kvinneguiden.


Pusse opp spisebord furu

Har du planer om å pusse opp den gamle slitte trappen? Vi kan tilby løsninger som gir deg en. Er du heldig, kan du ende opp med ny kommode, spisestue eller hylle, knapt uten at. På malte og lakkerte møbler bør du pusse over med sandpapir for å fjerne.


Vi ønsket å pusse opp på budsjett og så miljøvennlig som mulig. Spisebordet sto på hytta fra før, men har nylig blitt pusset og malt. Det har vært en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.