fredag 6. april 2018

Lakkere kjøkkenfronter

SPRAYLAKKERE KJØKKEN : Å lakkere kjøkkenfrontene selv er ikke vanskeligere enn du gjør det til. Sjekk hvordan du spraylakkerer kjøkkenet. Oppussing av kjøkken ligger på toppen over hva nordmenn ønske å pusse opp.


Trenger du en liten oppusing av dine gamle kjøkken fronter eller dører? Priser på lakkering, nye fronter og nytt kjøkken ble sjekket, og det var svimlende summer det var snakk om.


Skulle vi få små firma til å lakkere.

Omlakkering av gamle kjøkkenfronter, dører og møbler er rimelig og miljøvennlig. Kjøkken og skuffefronter: kr 45- pr. Eldre kjøkken holder gjerne en høy. Vi sprøytelakkerer kjøkken og møbler.


Vi tilbyr profesjonell overflatebehandling av dine kjøkkenfronter, slik at de vil fremstå som nye. Fin lakkering og maling. Men hvordan bør man gå frem når man skal male kjøkkenfronter?


Spraylakkere kjøkken Om man ikke ønsker å gå løs med malekosten selv.

Nytt kjøkken med lakkering av fronter. Gamle kjøkkendører holder gjerne en høy kvalitet, og med et godt lakkarbeid så kan gamle dører bli som nye og vare.


Vi har eget malerverksted for lakkering av kjøkken i Bergen. Ta kontakt med oss i Malermester Eilif Andersen AS. Resultatet av lakkering av et kjøkken er ofte like.


Sprøytemaling av kjøkkenfronter. Enten kan du spraylakkere eller male. Et helt nytt kjøkken kan fort koste flere hundre tusen kroner selv om. Hvorfor bør man sprøytelakkere møbler?


Når man sprøytelakkerer kjøkken og møbler, får man en overflate som er tilnærmet den kvaliteten som da møblene kom. Vi tilbyr lakkering – spraylakkering av skapdører, skuffer, vitrineskap, kjøkkenbenk etc.


Alle typer innredning. Du kan spare store summer ved. Den enkel måte å forny kjøkkenet på. Godt, billig og raskt alternativ for fornying.


Jeg har et veldig standard nybygg kjøkken med slette fronter. Lakkere kjøkkenfronter. Jeg lurer på hva det kan koste å få dette.

Nøtterøy Billakkering. Vi vurderer å lakkere et Sigdal kjøkken. Det vil si få en proff til å lakke for oss.


Vi betjener primært bedrifstmarkedet, men tar også private kunder med lakkering av kjøkken, møbler, felger, motorsykler, sykler etc. Vår policy er kvalitet, riktige. Lei av kjøkkenet ditt?


Her får du tipsene som gir det et nytt kjøkken på sparebudsjett. Vi har mer enn års erfaring med biloppretting og lakkering. Ved å lakkere om.


Med nymalte fronter fremstår ditt kjøkken som nytt. Vi overflatebehandler i alle farger. Vi legger vanligvis ett strøk med grunning, pusser lett mellom hvert strøk og legger to toppstrøk i ønsket. Nye kjøkkenfronter kan gi kjøkkenet ditt et helt nytt utseende.


Vi gir deg tips og veiledning til hvordan du kan bygge dine egne eller friske opp de gamle. Vi er bedrift som drive med møbellkkering og møbelfornying. Farge kan inspirere. Flere år erfaring.


Der ser vi ofte at en kjøper helt nye IKEA-skap og deretter lakkerer dem i den fargen en ønsker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.