torsdag 19. april 2018

Vanndispenser

Vanndispenser til din bedrift. Denne vanndispenseren bruker vanlig vann fra springen. Vann fylles på med litermål e. Du trenger ikke rørlegger.


Lurer du på hvilken vanndispenser som passer best til deg eller bedriften din? Polardrikk skreddersyr den beste vannløsningen og kan levere.

All vår kunnskap og ekspertise til din tjeneste. Akkurat nå 20% avslag. Stort utvalg av vanndispenser. Den byr på kaldt eller temperert vann. Vi leverer vanndispensere til odel og eie. Vedlikehold tar du lett selv og du sparer mye penger.


Ikke kjøp vann, kjøp en vanndispenser og en beholder. Ta vedlikeholdet selv og spar penger.

Tilbud på sett med vannbeholder inkl. Den gode smaken av friskt og rent vann hele dagen hjelper på både produktiviteten og tilfredsheten. Kaffe, te og vann (28). Ingen resultater.


Kan levere opp til 1liter kaldt vann i timen, vanlig og med bobler. Tower vanndispenser er lagd i kavlitetsmaterialer og er veldig praktisk. Konfigurerbar vannautomat med vanntyper i hygienisk drikkevannskvalitet for opptil 1personer.


Med innovativt. Uansett om du drikker mest kaffe på jobben, gjør tilgangen på friskt vann.


Ta gjerne kontakt med oss for en prat om hva vi kan levere av kaffemaskiner eller drikkevannsløsninger til din bedrift. Kjøleenheten monteres inni møbelet slik at kun kran og spillbrett er synlig. PRODUKTBESKRIVELSE.


Bordmodell i rustfri utførelse. Enkel montering på benken. Vanntilkobling: 21mm utvendige gjenger. Avløp dryppbakke. Fri frakt fra 4kr hos zooplus.

Purezza PFonte-serien er ideell for Horeca-bransjen. Den allsidige serien tilbyr modeller med ulik. Det er lurt å rengjøre en vanndispenseren årlig, gjerne etter at den har stått lenge ubrukt etter en lengre ferie, for eksempel. Hvis du har en vanndispenser som.


Plasser en stor beholder under vanndispenseren, og trykk og slipp spaken i intervaller på fem sekunder. Gjenta til vannet begynner å strømme.


Vi har et bredt spekter av vanndispensere som holder høy kvalitet. Drikkevannskjøler. Kapasitet liter i timen. Tapp med svanenakke for enkel fylling.


Smart dispenser som kan brukes til enten fôr eller vann ved å vende. Velkommen til den lille hyttebutikken.


Vi tilbyr enkle og rimelige dusjløsninger, bålpanner av høy kvalitet, ovnsvifter og litt annet som er kjekt å ha på hytta. Delbetal og samle alle kjøp. Normalt lagervare.


Se vårt tilbud og ta kontakt med oss her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.