mandag 21. mai 2018

Bosch plansliper

Fremragende rolig gang og integrert avsug garanterer førsteklasses arbeidsresultat. Med en kraftig 250-watts motor er den perfekt til mange forskjellige. En kraftig pussemaskin til finsliping.


Rent arbeid takket være det innebygde støvsugerelementet som suger støvet rett inn i medfølgende. For finsliping og.


En ideell løsning for flott finish og rask sliping med kraftig 2watts motor og slipeflate på x 182. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Energikilde, Elektrisk. Omdreininger (uten belastning).


Vi tester batteridrevne eksenterslipere og planslipere. Verktøy for sliping av store, plane flater. Legg i bestillingsliste. Spar 21% i den billigste butikken.


Bosch plansliper

Plankepriser hjelper deg å gjøre gode kjøp. Sterk filtpute med metallplate for lengre leveti mindre vibrasjoner og enkelt bytte. Lang levetid med tettede kulelager og robust konstruksjon.


Bosch plansliper

Fester papiret perfekt uten å gli eller rive opp. Den kompakte batteridrevne plansliperen som kommer til i alle hjørner. Robust og kompakt enhåndssliper som kommer til over alt.


Tema: Håndholdt verktøy. Med adskilt motorhus og motorenhet, dempes vibrasjonene kraftig. Det er timer trygg bruk ifht vibrasjon.


Bosch plansliper

Slipesålen til GSS 18V-passer til slipepapir både med borrelås- og klemfeste. Perfekt feste av papiret uten at. Fleksibelt arbeid i alle situasjoner med V batteri. Svingtall på tomgang: 24.


Tilbehør til slipere, Slipemiddel til planslipere, 25-delers slipepapirsett til plansliper x 2mm. Logg inn for å behandle ønskeliste Logg inn for å bruke. Leverandør, BOSCH ROBERT AS. Salgsprisenhet, STK.


Vekt (kg), 21. Volum (m3), 03. Batteridrevet og oscillerende plansliper på 18V med en slipesåle på 113x1mm. Ergonomisk konstruksjon med Softgrip-flater gir ulike gripeposisjoner.


Sjekk priser på bosch plansliper pris. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! PSS 2AE(x slipeark). Kjøp bosch plansliper pris billig i nettbutikkene. VINKELSLIPER BOSCH GWS 18V-C. PLANSLIPER RYOBI RSS200-G 200W.


Plansliper er et slipeverktøy som brukes til å pusse tre, maling, metall og lakk. Maskinen drives av 2volt strøm eller batteri og de fås fra 1til 8watt. Beschikbaarheid : stk.


Bosch GSS 18V Plansliper M Tilbehørsett uten batteri og lader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.