onsdag 16. mai 2018

Bosch vinskap

MIRA speil med LED- lys cm. BREDDE CM, DYBDE CM, HØYDE. Leveres med sensor som kan dimme og. Finn produkter til ditt baderom. Vi leverer synlige baderomsprodukter til VVS forhandlere i hele landet.


Runde, kvadratiske og rektangulære speil.

Lamper som passer over speil på badet og i entréen. Lamper over speilet sikrer god belysning i det området, og er flotte som suppleringslys hvis du har en litt.


God belysning er viktig for å skape den riktige stemningen på ditt bad. Men det er like viktig å se hva en gjør på badet. Derfor har Optima Bad skapt ulike type speil. Har du lyskilder montert rundt speilet på hver side, eller kanskje integrert i selve speilet, oppnår du et optimalt lys.


Og har du først opplevd godt speillys, er det. Lys opp både rom og speil. Det er både praktisk og viktig med godt lys over speil på baderom.

De fleste av oss bruker en del tid på badet foran speilet. På denne siden finner du speil og speilskap spesielt egnet til ditt baderom. Du kan bestille direkte via hjemmesiden. Alle løsningene våre er designet spesielt til badet og har IP44-godkjenning til bruk i våtrom.


Lyset på badet blir gjerne skrudd på mange ganger i løpet av et døgn, og med energivennlig og svært funksjonell belysning i smart design ender du opp med å. Et speil skaper ekstra romfølelse på baderommet - et speilskap gir deg oppbevaring i tillegg. Et speil med regulerbar LED- belysning er uvurderlig når du skal sminke deg. Med dette moderne og stilige speilet på badet, i gangen eller i stuen skaper du. Hele badet nyter godt av lyset og den ekstra romfølelsen som speilet gir.


Vårt runde speil LOOX med stemningsfull LED- belysning bak kanten har i løpet av. Hos Kvik har vi et speil som passer inn i alle typer bad.


Skal det være rundt eller firkantet, med eller uten lys, og skal det kunne fungere som skap? Her finner du speilskap til badet og baderomsspeil med led- lys.


Vi bruker ulike typer belysning til speil og baderomsmøbler, men fellesnevneren er at belysningen er energibesparende og tilpasset slik at lyset er behagelig. Velg riktig speil. Vi har et utvalg av baderomspeil i ulike modeller, fra de med hyller.


Riktig belysning til badet handler om sikkerhet, funksjon og design! Du må være logget inn for å se profilen.

Linn Bad Vik speil Med innfelt LED- lys oppe og nedeInkl. Besøk vår nettbutikk!


Stort utvalg innen baderomsspeil, baderomsmøbler og ellers alt av utstyr du trenger til badet ! Nye speil til ditt prosjekt. Med dette speilprogram viser Duravit hvordan man bringer det beste lys inn på badet.


Elegant speil med integrert LED- belysning og godkjent for våtrom som badet. PORTOFiNO har innebygget hylle og LED- belysning i rammen på tre sider som gir fint lys inn mot selve speilet. UNA speil - et moderne og lekkert speil med anti-dugg funksjon og LED lys.


Una speilet er det speilet som gir best lys. Led- lyset rundt kan justeres både i styrke. Speilet har en. Vi har stort utvalg av speil og speilskap til hvert baderomsinnredning.


Oppdag vår belysning til badet, og lys opp ethvert rom i hjemmet ditt. Et fint speil med belysning skaper en behagelig atmosfære på badet. Et speilskap gir både speil og oppbevaring til ditt baderom. Overflater på møbler i badet er utformet for å håndtere rommets unike klima.


Med opplyste speil og speilskap tilbyr LAUFEN en rekke individuelle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.