fredag 11. mai 2018

Cathrineholm kjele

Cathrineholm kasserolle. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Disse emaljerte produktene blir bare. Diameter 15cm Tåler ikke mikro og. Fin cathrineholm kjele klar for salg. Special Price kr 16Regular Price kr 2400. Legg til i ønskeliste Legg til for sammenligning. Dekorert med lotus motiv. Kasserolle «Lotus».


Opprinnelig var disse ment til fritykoking, og det er mulig det har fulgt med en kurv til dette en gang i. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.


Kjøp på nett og få rask levering. Det hender at man er heldig og kommer over noen virkelig samleobjekter, som denne store. Kan også brukes som potteskjuler ☘️ Kr 25. Det på bildet under er en fondue gryte med brenner.


Denne er i samme farge som den store kjelen. Faktisk har jeg også en kaffekanne i denne. Støpejernsgryte. Gryter og panner: best i test. Kjelen har litt. Clausen sto bak mønsteret på emaljerte boller, kjeler, fat og annet koke. Også den fargen på kjelen da, falt pladask for den! Prisantydning: ( 6- 800). Klikk på bilde for å. Svigermor sin gamle kjele er kjørt i oppvaskmaskin, og den fungerer kun til koking av egg nå. Jeg vasker mine "hundre-og-ørten" kjeler og fat for.


Cathrineholm kjele

Har du fått en svid hardt belegg nederst i kjelen, gjelder det å være forsiktig slik at det ikke blir riper. Bruk heller bakepulver eller vaskepulver. I tillegg til alle de fortrinn som kjelen ble markedsført med på 50- og 60-tallet, kan jeg legge til ett ekstra.


Orange og hvid emalje. Design Grete Prytz Kittelsen. Meget fin intakt stand m. Ytre diameter oppe er cm. Mulig sekundært lokk. Perfekte til forberedelse, servering og til og med.


Ifra Bore strand til Kragerø tok det timer med uten at vi stoppa på Lindenes fyr. Men det var jo vært et.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.