fredag 25. mai 2018

Glassplate til kjøkkenvegg

Herdet glassplate kjøkken. Vi leverer kun glassplate kjøkken i herdet glass, som er 4-ganger sterkere enn vanlig glass.


En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Millex beskyttelsesplate herdet. Legg til ønskeliste.

Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye temperaturer fra gryter og stekepanner. Velger du å gå for en løsning i glass er dette både praktisk og ikke. Kjøkkenvegg i glass, glassplate over kjøkkenbenk, glass over komfyr – ja, kjært barn har mange navn. Men uansett hva man kaller det, så er én sak sikker – og.


Designglass til kjøkken gir et unik og spennende utseende. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer. En glassplate malt med en delikat blåfarge på baksiden er montert over.


Oppussing av kjøkken.

Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken av våre montører. Fordeler ved å bruke glass. Man kan lime det til veggen, eller skru det fast. Beskytter mot vann og fettsprut på ditt kjøkken ! Høyde: 45cm, Bredde: 80cm, Tykkelse: 4mm.


Pris i butikk: 1. Komplett med festebolter. Tapet og glassplate : Lett å vedlikeholde. Geir Merli og kona var lei av fliser, og hadde lyst på noe annet i sprutsonen da de skulle pusse opp. Dette er både designmessig stilig og praktisk med tanke på.


Produktet er ikke tilgjengelig. Tilgjengelighet. Skift til moderne glasspanel på ditt kjøkken. Vi kan levere glass over kjøkkenbenk til en svært god pris.


Kjøkken med glass mellom overskap og benk er utrolig praktisk og moderne. Vårt firma har i en årrekke levert glass til bruk over benkeplate, eventuelt mellom.


Finn lekre beskyttelsesplater til ditt nye eller gamle kjøkken og forskjellige.

Hos HTH får du beskyttelsesplater i pent herdet glass som er lette å rengjøre. Et bredt spekter av glass brukes i moderne kjøkken. Med glass montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt eget og unike utrykk på kjøkkenet.


Mål: 70x45cm, 4mm tykk. Fungerer som vann og fettsprut beskyttelse bak din vask eller koketopp. Fåes i bredde 6og 9mm.


Vi spesialtilpasser glassvegger, dusjvegg, glassplate til kjøkken, speil, skyvedører og gulvglass. GlassmesterOslo. Gi ditt hjem mer lys og personlig særpreg.


Kjøkkenplater, også kalt backsplash, er mye brukt på moderne kjøkken og kommer i mange variasjoner. Med kjøkkenplater i glass har du.


Lakkert glass på vegg vil gi kjøkken et moderne og eksklusivt preg. Jeg har fått tips om å bruke herdet glass, men jeg har også hørt at det kan være et.


Her finner du produkter og inspirasjon til ditt kjøkken, bad eller gang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.