torsdag 3. mai 2018

Glasstavle magnetisk

Glasstavle magnetisk

Vi har magnetiske glasstavler i flere fine farger og størrelser. Naga, magnetisk glasstavle 40xcm. Skriv anmeldelse. Den moderne whiteboardtavlen - tavle i farget glass.


Glasstavle magnetisk

Heng opp handlelister, bilder. Crush er en serie magnetiske glasstaver som kombinerer et flott design og. Produktdetaljer. Lagerstatus: stk.


Små magneter funker ikke på glasstavler - du må velge sterke supermagneter av neodymium til glasstavlene. Magnetisk glasstavle. Se vårt utvalg av magneter til glass her.


Neodymium-magneter for magnetiske glasstavler og lignende. Sterk, kan holde. Pen, vegghengt skrivetavle emd magnetisk overflate av herdet glass. Glass er et svært praktisk materiale å skrive på med whiteboard-penner.


Det er stilrent og. Stilige gjennomsiktige magneter egnet for å vise notater eller meldinger pent og sikkert på en Nobo glasstavle eller en magnetisk whiteboard. Whiteboardpenn og rengjøringsklut. Optimalisert for.


Tørr-slettbar magnetisk glasstavle fra DESQ gir alle fordelene med en tradisjonell tavle på en mer moderne, men likevel mer miljøvennlig måte. NAGA glasstavler er en dekorativ og fargerik erstatning for en tradisjonell oppslagstavle eller et whiteboard.


Glasstavle magnetisk

NAGA MOBILT MAGNETISK GLASSTAVLE ( HVIT). Boks Simo, magnetisk til glasstavle. Legamasters magnetiske boks for oppbevaring av alle dine tillbehør til glasstavler. Passer alle magnetiske glasstavler.


Skal budskapet stå på tavlen en stund– bruk. Herdet glass montert på sinkbelagt. Med liten hylle. Artverum magnetiske glasstavler fra Sigel er en kombinasjon av stilren design.


Elegant og tre ganger lettere å rengjøre. Nobo Diamond glasstavle har en herdet sikkerhetsglassoverflate som er magnetisk og lett å viske av, samt den høyeste. Tilleggsinformasjon.


Tavlen leveres uten ramme og med. De finns i flere herlige farger, i ulike format og til og med. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Hva med en magnetisk glasstavle ? Til å skrive beskjeder og henge ting på. Silwy leverer flotte glass med integrert magnet i bunnen og tilhørende bordbrikker (metal nano gel-pad) med magnet. Moo fra Osnes.


Du kjenner magnetisk maling og vet sikkert, at det kan være vanskelig å få en jevn overflate uten penselstrøk m. Giver dig en dekorativ og smart måde at notere på, på kontoret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.